Abiznis

Međunarodni Forum žena preduzetnica održan u Istanbulu

0805zene
U
Istanbulu je u periodu od 02. do 04. maja 2013.godine, održan prvi Međunarodni Forum žena preduzetnica (IWEF), pod sloganom “81 Država-81 Grad“, pod pokroviteljstvom Ministarstva porodice i socijalne politike, Ministarstva ekonomije Republike Turske, kao i uz podršku Skupštine izvoznika Turske.

Međunarodni Forum žena preduzetnica održan u Istanbulu
Portal AnalitikaIzvor

U ime Udruženja preduzetnica Crne Gore” i preduzeća Millennium Business Group, na ovom velikom događaju prisustvovala je potpredsjednica Udruženja, gospođa Edita Dautović.

Međunarodni Forum žena preduzetnica u Istanbulu okupio je pored predstavnika turske Vlade i uspješne žene političarke, poslanice, žene iz civilnog sektora, medija, i svakako uspješne žene i prepoznatljive preduzetnice širom svijeta.

Riječ je o značajnom projektu koji ima za cilj da podstakne, produbi i proširi informisanost i edukaciju, podijeli znanja, iskustva i mogućnosti za žene preduzetnice koje su globalno ostvarile poslovne uspjehe, naročito u komercijalnoj i socijalnoj oblasti.

Osnovna poruka skupa je jačanje položaja žena u okviru veoma promjenljivog poslovnog svijeta sa nestabilnom komunikacijskom dinamikom i sve većom konkurencijom u uslovima rada, pronalaženje novih načina za postizanje ekonomske i socijalne pozicije preduzetništva, stvarajući mogućnost za žene preduzetnice da poboljšaju svoje poslovne veze.

Istanbulski Forum ugostio je više od 750 učesnica iz 81 zemlje, koje su tokom tri dana imale priliku da posjete brojne kulturne i socijalne programe, panel prezentacije i izložbe, okrugle stolove i radionice.

 

Portal Analitika