Društvo

Iz bjekstva sami došli na suđenje zbog prebijanja policajca u restoranu Vidikovac

08Bar_Centarok
R
obert Kožar
i Velimir Vuksanović,  za kojim je tragala policija od 5. aprila, pojavili su se juče na suđenju gdje se sa Nemanjom Obradovićem i Goranom Vukmanovićem terete da su u restoranu "Vidikovac" u Baru pretukali policajca Admira Čolovića.

Iz bjekstva sami došli na suđenje zbog prebijanja policajca u restoranu Vidikovac
Portal AnalitikaIzvor


Odmah nakon suđenja, njima dvojici su stavljene lisice na ruke, a, kako je naveo izvor Dnevnih novina iz policije, određenim je i pritvor, te su poslati u Zavod za izvršenje krivičnih sankcija u Spužu.



Vukmanović i Obradović su uhapšeni nedugo nakon incidenta, a policija je do juče tragala za Kožarom i Vuksanovićem koji su se na kraju sami pojavili u sud. Na jučerašnjem, prvom ročištu, pred sudijom Osnovnog suda u Baru, Ljiljanom Joković, saslušani su su okrivljeni i svjedoci.



Kožar, Vuksanović i Obradović terete se za krivična djela "nasilničko ponašanje" i "nanošenje teških tjelesnih povreda", a Vukmanović je, osim za to, optužen i za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih naprava. Advokat

Zoran Piperović

, naveo je da je tokom jučerašnjeg glavnog pretresa ustanovljeno da se incident nije dogodio baš onako onako kako je u štampi pisalo.

 

tekst: CdM, foto: turizz.com

Portal Analitika