Fudbal

Murinjo ponovo ''opleo'' po Kasiljasu i Pepeu

MurinjoBrat
Žoze Murinjo izgleda nema namjeru da se u prijateskim odnosima rastane sa "kraljevskim klubom", pošto je "opleo" po Pepeu i Ikeru Kasiljasu, nakon što su mu skoro svi okrenuli leđa u Madridu.

Murinjo ponovo ''opleo'' po Kasiljasu i Pepeu
Portal AnalitikaIzvor

"Jednostavno, za mene će Dijego Lopez uvijek biti isred Kasiljasa, jer je bolji. To nije ništa lično. Pepeov problem se zove Rafael Varan. Ima 31 godinu, a iz tima ga je istisnuo 19-godišnjak. A, ko je imao hrabrosti da pruži šansu Varanu - ja", izjavio je Murinjo u svom stilu a prenose španski mediji.

Portuglaskom treneru su svi okrenuli leđa na "Santjago Bernabeuu", dok je podrška Kasiljasu stigla i iz tabora ljutog rivala od Andresa Inijeste.

"On može da priča šta hoće o Kasiljasu, ali bi trebalo da više misli na svoj tim poslije onoga što je Barsa pokazala u polufinalnom dvomeču Lige šampiona i kako igraju bez Mesija", aludirao je Murinjo na debakl katalonske ekipe od Bajerna i objasnio kakav će ishod biti ako dobije otkaz.

"U slučaju da me otpušte, neću uzeti ni euro više od Reala. Osjećam se dobro, nije moja krivica ako svijet postaje sve više licemjeran", naveo je Murinjo.

Portal Analitika