Zabava

Milano: Naša tijela nijesu stvorena za pokazivanje u bikiniju

0705alisa
G
lumica Alisa Milano, čuvena po svojoj ulozi u seriji "Čari", otkrila je kako je povratila liniju nakon porođaja. Rekla je da, prije svega, nije bila stroga prema sebi, već je sebi dala vremena koliko god joj je bilo potrebno da se vrati u staru formu.

Milano: Naša tijela nijesu stvorena za pokazivanje u bikiniju
Portal AnalitikaIzvor

Četrdesetogdišnja glumica kaže da je suština svakog mršavljenja ista - jesti manje i kretati se više, što je ona upravo radila. Trebalo joj je vrijeme da povrati formu, ali je na kraju uspjela.

Njen sinčić Alis Milano ima 20 mjeseci, a glumica je u razgovoru za magazin "People" izjavila da je tek sada potpuno zadovoljna svojim tijelom.

"Nema tu neke mudrosti, jasno mi je da sva mudrost oko gubitka težine leži u tome da se manje jede i više kreće. Bila sam dobra prema svom tijelu, pa sam to i činila", rekla je Milanova.

Njen fokus je, kako kaže, ipak ostao na odgajanju sina, a ne na vraćanju tijela u besprekorno stanje spremno za plažu i bikini.

"Naša tijela nijesu stvorena za to da bi dobro izgledala u bikiniju, već da bi njegovala i mazila i činila sve te nevjerovatne stvari koje su dio materinstva", dodala je.

Sa suprugom Dejvidom Bugliarijem već razgovara o drugom djetetu i oboje se raduju skorom proširenju porodice.

Izvor:b92.net, foto: usmagazine.com

Portal Analitika