Abiznis

VIDEO: Kastelana otvorila poslovnicu na Starom aerodromu


kastelanaa
K
ompanija Kastelana (Castellana Co.) otvorila je danas poslovnicu na Starom aerodromu. Objekat koji smo otvorili danas, je zapravo premještena poslovnica koju smo imali u Ulici Ivana Crnojevica na izlazu iz Podgorice. Ovaj objekat je na boljoj lokaciji, veličine 800m2. Zasigurno sa većim prostorom, kupcima ćemo ponuditi i kvalitetniji asortiman, kaže menadžer Marko Zečević.

VIDEO: Kastelana otvorila poslovnicu na Starom aerodromu
Portal AnalitikaIzvor

Kako je dodao, već je postala tradicija da uz otvaranje novih objekata, organizovali smo akciju prepoznatljivu kao 3+1.

-Na 4 kupljene gume ili felge jedna se dobija gratis, dok je na određenu grupu guma popust 50 odsto ili 2 gume kupite a dvije dobijete gratis. Na ulja je 20 odsto popusta, na akumulatore 25 odsto a na djelove 15-50 odsto zavisno od brenda i vrste proizvoda. Pored novo otvorene poslovnice, akcija će vaziti i u našoj drugoj poslovnici u Podgorici na Cetinjskim semaforima i u poslovnici u Tuzima. Akcija će trajati do 18. maja, kaže on.

Prema njegovim riječima, bitno je napomenuti kupcima kako zbog akcije tako i zbog informisanosti da u ponudi od sada imamo i Kontitek kaiševe, a pored auto djelova za sve vrste vozila, preko 10 brendova guma, akumulatore Banner, koji su možda sada aktuelni naročito zbog motora, od sada u ponudi imamo i alate za auto servisere, auto limare, lakilere.

-Možemo spomenuti i Bosch mašine za auto servise, mašine za balansiranje i montažu. Ovaj projekat je tek u poečetnoj fazi ali uskoro treba da se formira tim od strane Castellane za ozbiljniju priču na našem tržištu. Kontinuitet otvaranja poslovnica se i dalje nastavlja, tako da je sljedeće otvaranje u Vladimiru i to će biti naša 16-ta poslovnica. Castellana Co. svoje maloprodaje ima u Ulcinju, Baru, Budvi, Tivtu, Herceg Novom, Cetinju, Podgorici, u Tuzima, Bijelom Polju, Beranama, Pljevljima i franšizu u Nikšiću, zaključio je Zečević.

 

 

 

 

Portal Analitika