Politika

LP: Tekst u Dnevnim novinama je naručen, znamo i od koga

liberalnalogo
L
iberalna partija demantovala je navode iz teksta izašlog u današnjim Dnevnim novinama pod naslovom  „Liberali traže Popovićevu ostavku i raskid sa DPS-om“, čiji je dio prenio i Portal Analitika pod naslovom „DN: Rok nije dat samo DPS-u, već i Popoviću“.

LP: Tekst u Dnevnim novinama je naručen, znamo i od koga
Portal AnalitikaIzvor

U reagovanju koje je Portalu Analitika proslijedila informativna služba LP, se tvrdi da je tekst u Dnevnim novinama naručen, i da u njemu „nema i zrnca istine“.

„Povodom, pretpostavljamo i od koga, naručenog teksta u „Dnevnim novinama“ od 7. maja 2013. pod naslovom „Liberali traže Popovićevu ostavku i raskid sa DPS-om“ , tvrdimo da u tome nema ni zrnca istine i pozivamo pomenuti dnevni list da pokaže bar malo odgovornosti prema javno izrečenoj riječi.

Ne znamo čemu, ali znamo kome služe takve medijske špekulacije, ali i poručujemo naručiocima teksta da su liberali/ke ’tvrd orah’ i da nema nikakve šanse da ćemo postati ’sekta’ neke druge partije, već težimo da budemo, moderna evropska, liberalno-demokratska partija.

Poznato je kako se po Statutu Liberalne partije smjenjuje predsjednik i ako bi bila pokrenuta takva procedura, javnost bi bila obaviještena. Uostalom, u ovoj godini će se održati redovna izborna konferencija LP na kojoj će se birati novi predsjednik i rukovodstvo“, stoji u saopštenju.

 

Portal Analitika