Svijet

Princ Hari otkrio: Kejt i Vilijam čekaju sina

kejt
P
rinc Hari, koga mnogi zovu i crnom ovcom britanske kraljevske porodice, još jednom je dokazao koliko je zapravo vrckaste i dječije naravi. Ovog puta je navodno otkrio pol djeteta Kejt i Vilijama.

Princ Hari otkrio: Kejt i Vilijam čekaju sina
Portal AnalitikaIzvor

Prema pisanju portala "Sunday People", princ Hari nije mogao prikriti oduševljenje što Kejt Midlton nosi sina, pa je tu informaciju povjerio bliskim prijateljima. Oni su to, naravno, razglasili svima, pa i medijima.

"Rekao je kako je cijela porodica uzbuđena zbog vesele vijesti, a posebno Kejt koja je oduvek maštala o sinu. Svi već kupuju poklone za dječaka, pa će plave boje biti svuda", tvrdi izvor blizak Hariju.

Porodica trenutno bira ime za malenog nasljednika, ali svoj izbor nisu saopštili Hariju, jer bi javnost vjerovatno ubrzo saznala i to.

Ukoliko dijete, koje bi trebalo da se rodi početkom jula ove godine, bude zaista dječak, biće to pravo iznenađenje za mnoge Britance koji su sve vrijeme uvjereni kako Kejt nosi djevojčicu.

Posljednji u nizu nagovještaja koji ide u tom smjeru bio je početkom godine kada je Kejt, nakon što joj je obožavateljka na ulici dala medvedića, rekla: "Uzeću to za "d". I nakon toga je zastala. Svi su pomislili da je mislila reći "daughter" i tako su krenula nagađanja da nosi djevojčicu.

Portal Analitika