Politika

DSS: Meta smo medijske harange

Izvor

Poštovani, želimo da Vas obavijestimo da nećemo prisustvovati sastanku, zbog sveukupne medijske harange i pokušaja podmetanja DSS-u, nakon završetka sastanka u Vašim prostorijama, od strane nekih učesnika sastanka i takozvanih anonimnih izvora. Podsjećamo Vas da ste sami predložili i na tome više puta insistirali da se o detaljima sastanka ne izlazi u javnost sa bilo kakvim izjavama?! Desilo se upravo ono na šta smo, na samom sastanku upozoravali, da će se medijima javiti „anonimni izvori“ (koji su nam svima dobro poznati), a sve sa ciljem da se diskredituje DSS i miniraju pregovori.

Jasno je da je, od početka ovih pregovora, DSS bio meta pojedinih subjekata, a ne želja da se postigne dogovor srpskih stranaka.

Kako bismo zaštitili nas, naše sagovornike i ideju za koju smo se zalagali i koju promovišemo već mjesecima, od daljeg primitivnog nasrtaja i neistina iznesenih preko medija, odlučili smo da vam ne smetamo u daljim razgovorima i dogovorima, pravljenju programa i nebitnim stvarima, kao što su: raspodjela i redosled mandata, oređivanje nosioca izborne liste i „slične sitnice“.

Naš Predlog imate, možete ga uzeti u razmatranje, a i ne morate. Nadamo se da ćete se efikasno dogovoriti i brzo izvršiti raspodjelu mandata sada kada nema onih „koji su toliko insistirali na njima“.

Molimo Vas da o ovome obavijestite sve subjekte pregovora, a da bi poštedjeli „anonimne izvore“ velikog truda u osmišljavanju i dostavljanju neistinitih informacija, o ovome ćemo sami obavijestiti javnost.

Želimo Vam uspjeh u daljem radu i dogovoru!

za pregovarački tim DSS

Dragica Perović

Portal Analitika