Baner
car rental tivat
Zabava - TV / Film
Djevojke, spremite se: U ulicu Marksa i Engelsa stiže Goran Bogdan
20. jun 2012.

20goran0Sve je bliži 5. jul kada će u Podgorici početi snimanje drugog dijela novog filma Nikole Vukčevića „Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa”. I što je taj dan bliži, otkrivamo vam više detalja o filmskoj ekipi i samom snimanju ove jedinstvene savremene filmska saga o glavnom gradu, o Titogradu i Podgorici.

Sada je već vrijeme da mlade Podgoričanke upoznamo sa Goranom Bogdanom. Ne znate ko je on? Vjerujete, nije samo još jedan fotogenični mladi hrvatski glumac. Pored izgleda i talenta – tridesetjednogodišnji Goran Bogdan ima veoma zanimljivu biografiju.

Naime, prije studija glume koje je završio na zagrebačkoj Akademiji, diplomirao je ekonomiju i kao jedan od najboljih studenata - bio zadržan za asistenta. Čak je upisao postdiplomske studije, dobio posao u hrvatskom Ministastvu finansija... I u tom trenutku shvatio da je gluma njegov životni poziv. Odlučio je da napustio svoj prethodni život i upisao Akademiju dramskih umjetnosti. Danas je stalni član Zagrebačkog kazališta mladih, sa desetak filmskih uloga, ali i isto toliko rola u popularnim serijama. Neke djevojke će ga se sjetiti i “Bitangi i princeza”, druge iz „Cimer fraj”, a možda i iz „Običnih ljudi”. Za pet godina je postao je izuzetno tražena zvijezda regiona.

Naravno, i njegov ljubavni život je takođe bogat. Bio je u vezi sa atraktivnom pjevačicom grupe ET - Lanom 20goranlanaKlingor, ali su hrvatski mediji prenijeli kako veza nije izdržala pritisak njegove porodice.

 

U nizu poznatih djevojaka sa kojima je, manje ili više javno, bio u vezi su i kćerke poznatih hrvatskih političara. Bile su tu Daina, kćerka Vesne Pusić koja je predsjednica HNS-a, a pretpostavlja se i kćerka nekadašnjeg premijera i predsjednika HDZ-a Iva Sanadera - Petra, sa kojom je bio kolega na Akademiji.

Prije par godina su se nerijetko spominjale prilično smjele, “vrele scene” koje je snimio sa koleginicom Nerom Stipičević, za film „Neke druge priče”...

 

Dakle, djevojke, spremite se za dolazak zavodnika s reputacijom. Treba provjeriti da li i u Podgorici može da je opravda...

20goranzadnja

Samo da podsjetimo da u filmu prvi put glume mladi Podgoričani Anđela Mićanović, Filip Đuretić i Zoran Dragićević. Tu su i renomirana imena crnogorskog glumišta Branimir Popović, Branka Stanić, Julija Milačić i Slavko Kalezić.

Iz regiona će na nastavak snimanja „Dječaka iz ulice Marksa i Engelsa” stići i Ana Sofrenović, Emir Hadžihafisbegović, Petar Božović i Branislav Trifunović.

„Dječaci” su drugi film u režiji Vukčevića, nastao po motivima drame „Instant“ Đorđa Milosavljevića, odnosno predstave „Instant seksualno vaspitanje“ Gradskog pozorišta, za koju su scenario uradili Vukčević i nagrađivana dramska spisatejlica Milica Piletić.

Izvršnu produkciju potpisuje Ivan Đurović, a film nastaje pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Crne Gore, u koprodukciji sa uglednom slovenačkom produkcijom Arkadena studio, hrvatskim Embrio Production, crnogorskim Javnim servisom TVCG, a u izvršnoj produkciji Artikulacije iz Podgorice, i u saradnji sa kućama OR, Incognito i Progressive Films.

 

(Foto: dnevnik.hr, jutarnji.hr, story.hr, A.Jaredić)

20gorangore

20goranusredinu

20gorandolje

Komentari (6)
 • maja marijana
  sta reci, Vukcevic & Co. znaju da izaberu,
  evo jos jedan razlog vise da jedva cekam ovaj film :)
  momak izgleda kao milion dolara, a i tako glumi
 • Anonimus
  Sladak je!
 • djevojcica iz ulice Marksa i E  - kolacic, mmmmmm
  macak mali, mmmmm, dobrodosao kolacicu
 • komsinica nikolina  - lepo, lepo
  lepo, lepo, joj, joj, opa, opa, uh, uh :)

  Komsija, oce li ovaj svracat u nas kvart?
  Javi, ako svrne
 • malena  - ;)
  Cekam te:))
 • sbiberd@online.no  - uh, lose mi je
  Jao ljudi kakav frajer!!! Danas sam u dobrim kolima videla slicnog...oprosti muzicu!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

PM showers
7°C / 14°C

Showers
9°C / 13°C

Light rain
10°C / 14°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.