car rental tivat
Zabava - Šou - biz
Monika Beluči: “Nijesam mašina i ne umijem da se programiram”
18. septembar 2012.

monikazanosnaokI u 47. godini izgleda zanosno i to bez mnogo muke. Atraktivna Monika Beluči kaže da vježba samo povremeno - sebe voli da vidi u formi, ali kaže da nije mašina i da ne voli ni premršavu figuru. Saznajte i šta poznata Italijanka misli o roditeljstvu kao i zbog čega obožava da nosi crno.

Bila bih razočarana da nemam djecu: Iako je i sama majka, slavna glumica je podržala žene koje ne žele da imaju djecu.

- Bila bih razočarana da nemam djecu, ali dame koje neće da preuzmu roditeljsku ulogu ne treba osuđivati. Imam puno prijateljica koji nemaju djecu i srećne su. Biti žena ne znači samo imati djecu. Ali ja sam morala da prođem kroz to iskustvo - izjavila je za časopis "Style".

monikazaunutraokObjasnila je i zašto je postala majka tek u ranim četrdesetim.

- Uvjek kasno radim stvari, jer moram da osjećam da je pravo vrijeme. Sigurna sam da ima sjajnih 20-godišnjih majki, ali ja tad nijesam bila spremna za djecu. Sada se osjećam drugačije. Mogu da budem s djecom bez osjećaja da gubim nešto.

Volim vježbati ali ne umijem da se programiram: - Počela sam da vježbam kada sam rodila Leonia. Ne volim vježbati svaki dan, a ni ne pazim stalno šta jedem. Nijesam mašina i ne umijem da se programiram, a ne moram ni da budem premršava.

Crna joj je omiljena boja: Jednostavna crna haljina je najsavršeniji odjevni predmet. Osim toga ako se ugojim lakše mi je da nosim crno.

Ljepotu treba znati kako iskoristiti: Inteligenciju i samopouzdanje Monika smatra važnim kao i fizičku ljepotu.

- Ljepota je problem ako ste glupi, ali ne i ako znate da je iskoristite. Znam mnoge lijepe ljude, ali njihovi životi su strašni, jer im nije jasno da nije važno kako izgledaju, nego kako se osjećaju, prenosi blic.rs.

 

 

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Mostly cloudy

24°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 18°C

Partly cloudy
12°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.