car rental tivat
Zabava - Šou - biz
Otkrivena nova tajna Merilin Monro?
21. jul 2012.

2107merilinZa njom su uzdisali muškarci širom svijeta, postala je ikona, a njen lik i danas se koristi kao sinonim za seksepil.

Merilin Monro je cijeli svoj život plijenila pažnju svojim izgledom, koja je na muškarce djelovala kao opijat. Njen status seks simbola ostao je zacementiran u vremenu, a o njenom životu napisane su brojne biografije. Svi su željeli da znaju ko je bila prava Merilin.

Američka autorka Mišel Morgan u najnovijoj biografiji o nesrećnoj glumici Monroe: “Private And Undisclosed”, navodi kako žena za kojom su uzdisali muškarci širom svijeta, muškarce nikada nije ni voljela.

2107mer2Ona je navodno bila lezbejka i to je znalo svega nekoliko ljudi. Iako se saznalo za nekoliko navodnih afera mlade glumice sa ostalim ženskim zvijezdama u Holivudu, autorka tvrdi kako je broj žena s kojima je Marilin bila puno veći.

Navodno zgodna glumica je seksualne uzore pronalazila u starijim ženama.

Saznalo se kako je mlada glumica patila od strašnih bolova u stomaku, a svoje je stanje, tvrde psihijatri, izazvala paničnim strahovima o trudnoći jer nije željela da rodi psihički bolesno dijete kao što je bila njena majka.

Merilin je čini se, iza velikog osmijeha na ekranu skrivala duboku tugu, navode brojni autori.

Foto: filmbug.com

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

14°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 19°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Rain
12°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.