car rental tivat
Zabava - Muzika
“Osmijeh se vratio u grad”: Gostovanje Đorđa Balaševića u Podgorici
10. avgust 2012.

djoleeeeokPoslije više od deset godina, Podgorica ima čast da ugosti Đorđa Balaševića. Stadion malih sportova će 15. i 16. septembra biti mjesto pozitivne energije koja je svojstvena samo Đorđu Balaševiću i njegovim obožavaocima.

U sklopu turneje ''Osmijeh se vratio u grad'', Đorđe Balašević i Panonska mornarica posjetiće i glavni grad Crne Gore . Ovo je jedan od najzačajnijih kulturno-zabavnih projekata koji se organizuju u Crnoj Gori. Ujedno je i prilika je da publika tokom tri dana uživa u druženju , koncertu Balaševića i crnogorskoj premijeri filma ''Kao rani mraz'', koji je do sada odgledalo 320 hiljada ljudi.

Od dočeka, druženja sa novinarima i projekcije filma ''Making of.... kao rani mraz'', preko velikog koncerta na Stadionu malih sportova u Podgorici do piknika sa Đoletom i crnogorske premijere filma ''Kao rani mraz'', publika iz Crne Gore i regiona, imaće prilku da uživa u jedinstvenim pričama koje će, na do sada neviđen način, povezati Balaševićevu umjetnost i tradicionalnu priču Podgorice i Crne Gore.

- Vezujući ova dva svijeta uvešćemo crnogorsku publiku u romantičnu Balaševićevu jesen koja će zauvijek ostati kao dragocjeno sjećanje na jedno nezaboravno druženje u našem glavnom gradu - kaže se u saopštenju organizatora.

Uz veliki broj fanova iz Crne Gore, prema najavama i istraživanjima, očekuje se dolazak preko 1.000 posjetilaca iz Hrvatske, Srbije, Makedonije i Slovenije . Ovo su brojke koje dovoljno govore o nevjerovatnom interesovanju koje vlada za koncert i koje su garancija da će Podgorica 15. i 16. septembra, biti centar muzičkih dešavanja na prostoru nekadašnje Jugoslavije.

''Kalendarom svog djetinjstva'', ''Ringišpilom'' i ostalim stihovima iz svog bogatog reportoara, Balašević će bez sumnje, još jednom oduševiti publiku, onako kako je to samo njemu svojstveno – svojim stihovima, muzikom, jednostavnošću i originalnošću. S tim da je koncert u Podgorici posljednji iz turneje “Kao rani mraz”, Đorđe Balašević će pjesmama “Osmijeh se vratio u grad” i “Berba ’59” najaviti svoj novi album.

''Osmijeh se vratio uz grad'', a sigurni smo i na lica svih Balaševićevih poklonika.

Đorđe Balešević će na Stadionu malih sportova u Podgorici održati veliki koncert 15. septembra. Dan kasnije nas očekuje najveća premijera filma na otvorenom na Balkanu- crnogorska premijera filma ''Kao rani mraz'' . Ovo je prilika da poslednji put u turneji odgledate Balaševićev film ali i jedinstvena prilika, jer film nije umnožavan i ne može se naći u prodaji.

Komentari (5)
 • Anonimus  - Dobro doso Djole !!!
  Jedan svakako drag gost !!
  Bio je jedan od prvih koji je cestitao crnogorsku suverenost.

  "Panonskom mornaru" su crnogorske luke uvijek sirom otvorene.
 • Anonimus
  Valjda on ima cast da bude u Podgorici...
 • Marija D.
  Kakav glup tekst!? Pa zar koncert Balaševića treba "naduvavati" ? Očekuje se dolazak 1000 ljudi iz Srbije,Slovenije,Makedonije??? I đe će polijegati tolika čeljad? Sve se obesmisli glupošću! Pa što ga onda ne održi na stadionu Budućnosti,nego na malom i zapuštenom malih sportova? Uh,oprosti Đorđe! Tvoje stvarslaštvo je toliko veliko da će zasjeniti ove male neuke tekstove! Naravno da ću doći da te vidim.
 • Anonimus
  Tebi arogantnosti, nicim opravdane nadmenosti ne manjka. Da znas Djordja , on bi ti se nasmijao na ovaj dinarski otrov koji si prosula. Taj duh blage veze sa njim nema. Ni on nije ucen niti je na to ikad pretendovao.

  Djole ima sharma svojom jednostavnoscu, dobrocudnoscu, flegmaticnoscu i duhovitoscu jednog pravog Lale.
 • Anastasija
  ,,Kakav glup tekst?,,Ako je tako glup sto nisi napisala TI bolji. Ah,bravo zaboravila sam od tvoje silne arogancije i nadmenosti,da TI nisi novinar. Ako znas sta to uopste znaci. Tvoj posao je samo da tarazis mane drugima,a ne vidis svoje sopstvene. Nevjerovatno.,,Zar koncert Balasevica treba ,,naduvati,, ˝pa naravno da treba ,,pameti,, jedna. Pa to je djordje balasevic!P a sto ako dolazi hiljadu ljudi,. Čeljad, ozbiljno,ti si stvarnoo ...ober sto bi vi rekli. Ubuduce se ne mijesaj da ne bi bila ovako oprana, oprala te bolja od tebe!!!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Mostly cloudy

14°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 19°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Rain
12°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.