car rental tivat
Zabava - Muzika
Summer Fest Budva: Na Jazu 17 poznatih izvođača u 3 dana
10. jul 2012.

summerfestSedamnaest popularnih izvođača iz regiona i šire nastupiće na ovogodišnjem Summer Fest Budva, koji će od 3. do 5. avgusta biti održan na plaži Jaz, zvanično su danas najavili organizatori ovog festivala.

Mihailo Tomanović, direktor festivala, o programu je kazao da je koncipiran tako da u njemu učestvuju renomirana imena prvenstveno ex-Yu muzičke scene, kao i svjetski poznati DJ Junior Jack.

- Prvog dana festivala planiran je nastup sastava: Nagual, Night Shift, Van Gogh, Hladno pivo i Nipplepeople. Drugog dana nastupaju Off Duty, S.A.R.S, Perro DefFormero, Partibrejkers, Riblja čorba i The Beatshakers, a trećeg, završnog dana programa: Gomila nesklada, Who See, Kiki Lesendrić i Piloti, Orthodox Celts, Sunshine i, na kraju, DJ Junior Jack.

On je dodao i da će pretprodaja ulaznica za sva tri dana, po cijeni od 20 eura, trajati do samog početka festivala, a da će onda koštati 25 eura. Takođe, jednodnevne karte će koštati 10 eura. Mogu se kupiti u turističkoj agenciji „Gallileo“, kafe baru „Soul2Soul“, irskom pabu „Four Leperchauns“ i američkom pabu „Bogart“ u Podgorici, zatim nikšićkom kafe baru „Del Boy“, turističkoj agenciji „RAMS“ u Bijelom Polju, tivatskom kafe baru „Majestic“, turistickoj agenciji „Vizin Tavel“ u Kotoru, škotskom pabu „Academia“ na Cetinju, kafe baru „Tron“ u Herceg Novom, budvanskom „Garden Caffe-u“ i plažnom baru „Chill Out“, kao i u kafeu „Living Room“ u Baru.

10summerPrateće kampanje Festivala, koje sponzoriše nikšićka pivara „Trebjesa“ su „Kad pijem ne vozim“, koja se realizuje u saradnji sa Upravom policije, kao i „Reciklaža nije gnjavaža“ sa Agencijom za zaštitu životne sredine.

Milena Marović – Bogdanović, menadžerka Opštine Budva, govorila je o značaju ove manifestacije, kako za turističku ponudu Opštine Budva, tako i za Crnu Goru.

- Lokacija koncertnog prostora, nalazi se 150 metara od plaže Jaz, površina koncertnog prostora je 25.000 m2, same bine je 350 m2, a za posjetioce je uređen i festivalski kamp neposredno iza koncertne lokacije. Kamp će ispunjavati najmodernije bezbjednosne standarde, kao i sadržaje koji su predviđeni - tuševi, umivaonici, hrana, piće, recepcija, internet i organizacioja dnevnih žurki.

Tomanović je istakao i da će po povoljnim cijenama biti organizovan prevoz iz Budve, Podgorice, Nikšića, Bara, Bijelog Polja, Herceg Novog i Pljevalja.

Sponzori festivala su: Opština Budva, Prva banka, „Trebjesa“, „Albona“, „Montecco“ i „Ramel“.

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Mostly cloudy

16°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 19°C

Partly cloudy
12°C / 20°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.