Baner
car hire in montenegro
Tehnologija - Zanimljivosti
VIDEO: NLO uletio u meksički vulkan?
03. novembar 2012.

nloNLO oblika cigarete, na snimku velikom brzinom je uletio u krater meksičkog vulkana Popokatepetl. Neki tvrde da je riječ o meteoru, drugi da u krater nije uletjelo ništa.

Internet su preplavili snimci velikog NLO kako ulazi direktno u krater meksičkog vulkana. Događaj je 25. oktobra, zabilježila kamera najveće meksičke televizijske stanice Televise, koja je o svemu izvijestila u svojim informativnim emisijama.

Objekt je bio oblika velike cigarete, prema nekim procjenama dug je čak hiljadu metara, a u krater aktivnog vulkana uletio je prilično velikom brzinom. Profesorka na jednom meksičkom fakultetu Margarita Rosado Solis, koja je ujedno i članica Međunarodne astronomske unije, Televisi je rekla da bi objekt mogao biti meteor, no čudno joj je što nakon uleta na snimku nema baš nikakvih naznaka da se dogodila eksplozija.

S druge strane, s obzirom na udaljenost kamere od vulkana, moguće je da je sve bila optička varka i da je objekt završio negdje blizu vulkana, a ne u samom krateru. Pogledajte i sami procijeniti da li je riječ o NLO.

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner
Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C

Partly cloudy
13°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.