Baner
car hire in montenegro
Društvo - Vijesti
Što muškarci primjećuju na ženama
16. jul 2012.

osmjehok„Prvi utisak je najvažniji“... To nam je svima jasno i zato se obično trudimo da izgledamo lijepo i privlačno, naročito ako želimo da upoznamo nekoga ili privučemo pažnju osobe koja nam se dopada.

Ponekada se dešava da žene odu u krajnost pa ne mrdaju ni do ćoška bez šminke, što znatno otežava život. Ne morate uvijek biti u svom najboljem, blistavom izdanju. Ne morate se opterećivati izgledom, čak ni ako znate da te večeri možete sresti muškarca koji vam se dopada... stvari uopšte nijesu toliko komplikovane.

Šta muškarci, zapravo, primjećuju?

Osmijeh. Rijetke su žene koje u svakom trenutku "pucaju" od samopouzdanja, ali nemojte gubiti iz vida da ste vi sami sebi najstrožiji kritičar. Ljepota je donekle stvar fizičkog izgleda, ali je većim dijelom stvar stava. Osmijeh koji zrači i odaje osobu koja je optimistična i samouvjerena, privući će njegovu pažnju efikasnije od bilo koje šminke.

Kosa. Malo je privlačnijih stvari od blistave, njegovane kose. Najvažnije je da kosa bude čista, ali nije neophodno da u svakom trenutku imate besprekornu frizuru.

Budite uredni. Ako mislite da muškarci ne primjećuju sitnice kao što su oštećen lak ili izgužvana košulja, varate se. Ne morate uvijek biti savršeno našminkane, naravno, ali ako već koristite lak za nokte, onda on mora biti u besprekornom stanju.

Što se tiče odjeće, najvažnije je da se vi u njoj dobro osjećate. Nemojte pratiti modu po svaku cijenu. Birajte komade koji vam dobro stoje i strpljivo gradite vlastiti stil. Takve žene nikada ne prolaze neprimijećene.

 

foto: dnevniavaz

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner
Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

18°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

PM showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 18°C

Partly cloudy
12°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.