Baner
car rental montenegro
Sport - Ostalo
Strugar objavio spisak za Prvenstvo Balkana
18. septembar 2012.

Strugar432Selektor kik boks reprezentacije Ivan Strugar objavio je danas spisak boraca koji će nastupiti na seniorskom Prvenstvu Balkana koje će od 26. do 28. septembra biti održano u Varni.

Strugar za nastup tom šampionatu računa na osam kik boksera. Na spisku su: Emil Nurković (do 57), Remzija Dacić (do 63,5), Marko Nikolić i Milan Jovanović (do 67), Ivan Tošković (do 71), Ivan Perković (do 75), Boban Krušić (do 81) i Miloš Vulević (do 86 kilograma).

Strugar je kazao da će Balkanski šampionat imati izborni karakter za Evropsko prvenstvo (EP), od 27. oktobra do 2. novembra u Ankari. On očekuje da će i seniori, nakon medalja juniora na Svjetskom prvenstvu u Bratsilavi, ostvariti dobre rezultate u Varni i Ankari.

"Nadamo se dobrim vijestima iz Varne. To će biti kvalifikacije za EP, gdje će učestvovati samo trojica ili tvorica naših boraca. Od svih očekujemo da daju maksimum i da se u što boljem svijetlu pokažu na Balkanskom prvenstvu", rekao je Strugar na konferenciji za novinare.

On je najavio da će uoči EP u Ankari biti održane 12-dnevne zajkdničke pripreme.

"Takmičari, nakon zajedničkih priprema u Kolašinu sredinom avgusta, rade po klubovima. Za EP odradićemo ponovo zajedničke pripreme polovinom oktobra. Nadamo se da ćemo sa dobrim vijestima, sličnim iz Bratislave, doći iz Varne i Ankare", zaključio je Strugar.

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Cloudy

22°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 18°C

Partly cloudy
12°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner