Baner
car rental montenegro
Sport - Ostalo
Đoković: Osjećam veliko razočarenje
03. avgust 2012.

DjokovicPadeNovak Đoković priznao je da mu je jako teško zbog poraza u polufinalu olimpijskog turnira od Endija Mareja.

"Osjećam veliko razočaranje, tu nema dileme. Vjerovao sam u pobjedu, ulog je bio veliki - finale i sigurna medalja za Srbiju. Nijesam uspio, iako sam bio blizu, igrao sam dobro, ali on je bio bolji u odlučujućim trenucima", rekao je Đoković u Londonu.

Kao presudni momenat na meču Đoković je izdvojio promašaj na brejk lopti za 6:5 u drugom setu.

"Imao sam dosta prilika za brejk, ali Endi je sajno servirao i u 90 odsto nijesam ni imao šansu. Presudio je moj promašaj na 5:5, poslije njegovog dropšota izašao sam na mrežu, ali on me je, nažalost, pročitao. Ostaje veliki žal za propuštenim prilikama, ali šta je tu je, nije mi ni prvi, ni posljednji poraz, moram da se saberem i nastavim dalje", istakao je Đoković.

Đoković će u neđelju igrati meč za treće mjesto sa Del Potrom, a za zlatnu medalju boriće se Rodžer Federer i Endi Marej.

Komentari (2)
  • ZUM
    Svaka cast Mareju! Prvi put sam navijao za Mareja a sve zahvaljujuci listovima Kuriru, Blicu i Vijestima i zahvaljujuci njima uzasnim komentarima protiv Crne Gore i Crnogoraca!
  • stojan  - i ja
    I ja isto tako, samo sto sam poceo malo ranije od tebe i to kad sam gledao snimak na RTS-u novakovog strica u posjeti jasenovom polju. U intervjuu je striko reko bre da je dosao u jasenovo polje, u postojbinu djokovica da naglasi svoje srpske korene. A prilikom izgovaranja rijeci "srpske korene" učkilji oči, malo stisne zube, i malo glas pušti, ono da zvuči baš svetosavski, baš ravnogorski, ono baš ratkomladićevski, ono baš ANTICRNOGORSKI. E od tad ja sportski navijam protiv dražesnog noleta, BAŠ sportski i u najljepšem duhu olimpizma. A kad nole izgubi, ja ne čkiljim očima, ne škrgućem zubima no se sportski poradujem nehajno, bez imalo mržnje prema srpskoj nejači pod skutima majke, bez mržnje prema ubogoj monahinji koja samo srpsko jede - e bi se od crnogorskoga otrovala .u.avica, bogoumilnica, progonjena, ugrožena Amfijeva sapatnica. Idemo marej, do zlata!!!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Cloudy

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C

Partly cloudy
13°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner