Baner
car rental montenegro
Sport - Fudbal
"Viola" smiruje navijače
21. jul 2012.

MonttelaZabrinuti zbog prodaje nekoliko najkvalitetnijih pojedinaca u timu, navijači Fiorentine izrazili su oštar protest zbog transfer politike kluba. Direktor Vinćenco Guerini pokušao je da ih smiri najavivši da će klub dovesti zamjene za prodate fudbalere.

Fiorentina je do sada prodala Valona Behramija, Lorenca De Silvestrija i Alesandra Gamberinija a u najavi je i odlazak Stevana Jovetića za koga su zainteresovani Juventus, Napoli i Barselona. U Firencu još uvijek nije stiglo nijedno konkretno pojačanje pa su navijači sa razlogom uputili oštar protest ka čelnicima kluba.

Ipak, direktor Fiorentine Vinćenco Guerini pokušao je da ih ubijedi da nemaju razloga za zabrinutost jer će u klub do kraja prijelaznog roka sigurno doći nekoliko kvalitetnih pojačanja.

"Svjesni smo toga da će tim morati da bude pojačan, u to niko ne mora da sumnja. Radi se o tome da će pojačanja morati da stižu postepeno. Znam da bi Vinćenco Montela volio da već u ovom trenutku radi sa timom koji će početi šampionat ali to nije uvijek moguće izvesti" rekao je Guerini.

Ipak, Guerini je istakao da u svlačionici nema netrpeljivosti i da su prošlogodišnji nesporazumi sada prevaziđeni te da treba očekivati da klub igra zapaženiju ulogu u predstojećem šampionatu Serije A.

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Mostly cloudy

24°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 18°C

Partly cloudy
12°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner