Baner
car rental budva
Region / Svijet - Svijet
Nerođena beba postala trinaesta žrtva "Džokera" iz Aurore
29. jul 2012.

dzokerauroraokNerođena beba Ešli Mozer (25), mlade majke koja je u masakru u bioskopu u Aurori već izgubila jedno dijete, šestogodišnju Veroniku, nekim čudom je uspjela da preživi majčino ranjavanje u stomak i sve do sada se borila za život, da bi u subotu ujutro preminula tokom nove operacije koja je njenoj majci bila neophodna. Time se broj žrtava pomahnitalog ubice Džejmsa Holmsa popeo na ukupno 13 poginulih i 58 ranjenih.

Holms se za sada se suočava sa optužnicom za 12 prvostepenih ubistava, i ostaje da se vidi da li će ovom spisku biti pridodato i trinesto, pre nijeli su mediji u regionu.

Elšli Mozer je zbog dva metka koja su je pogodila u vrat ostala paralizovana. Veronika je posle saznanja o smrti bebe plaćući pričala da ne želi više da živi.

- Mislim da bi joj ova beba mogla predstavljati razlog za život - izjavio je tom prilikom Džejmison Touz (28), mladić sa kojim se Ešli več dvije godine zabavlja i sa kojim je očekivala dijete.

Nažalost, i ta nada se izjalovila. Prema Touzovoj priči, njih dvoje su samo dan prije kobnog odlaska u bioskop bili na ultrazvuku i tom prilikom su vidjeli da je sa prinovom koju očekuju sve u redu. Ešli se naročito radovala činjenici da je kao termin porođaja bio utvrđen upravo rođendan njenog pokojnog oca, kome je bila veoma privržena, a koji je dva mjeseca ranije preminuo od raka.

Tragičan preokret koji se samo dan kasnije u njihovim životima dogodio niko nije mogao ni da sanja.

- Vidio sam ono što niko ne bi želio da vidi - kaže Touz, koga je metak samo okrznuo po glavi, ali je zato iz neposreden blizine vidio kako je Ešli ranjena, dok je Veronika ostala da leži u lokvi krvi.

Sada su, nažalost, ostali i bez željno očekivane prinove, čiji je život djelovao kao čudesni tračak nade u tragediji koja ih je snašla.

Uprkos još jednoj tragičnoj vijesti koju je primila, porodica Mozer našla je snage da se zahvali svima koji su dali sve od sebe da pomognu - policiji, hitnoj pomoći i ljekarima, kao i stotinama ljudi koji su slali svoju podršku i lijepe želje za oporavak bebe i majke, "pred kojom je još dug put tokom koga će biti upućena na tuđu pomoć".

(foto: blic.rs)

 

 

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Baner

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C

Partly cloudy
13°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.