Baner
car rental budva
Region / Svijet - Srbija
Dačić: Ako nađem pare Miloševića, sigurno ću ih vratiti
15. jul 2012.

15dacicMandatar za sastav Vlade Srbije, Ivica Dačić pozvao je danas banke na razgovor o izgradnji sistema u Srbiji i naglasio da nova vlada hoće da napravi novi društveni dogovor sa predstavnicima finansijske grane, sindikata i drugima, prenosi Blic.

Gostujući u emisiji „Stav Srbije“ na TV Prva, Dačić je rekao da se u Srbiji stvara nova aristokratija i sloj sve bogatijih i sve siromašnijih i zaključio da je pored finansijske discipline, prioritet i pravednija raspodjela društvenog bogatstva. On je naglasio da želi da količina iznesenog novca iz zemlje ne bude veća od investicija koje u nju uđu.

On je zapitao i gdje bogati ljudi Srbije drže novac i rekao da, ako se govori o „parama Miloševića“ to bilo prije 12 godina, ali da će ih, ako ih nađe, u svakom slučaju vratiti.

- Ovo nije samo promjena Vlade u personalnom smislu već i koncepta - rekao je Dačić i naveo da je SPS u koalicionom sporazumu sa SNS i URS definisao da će „biti radikalni u smislu kresanja nepotrebnih troškova države“ i da će Srbija biti ono što je po Ustavu - država socijalne pravde.

Komentari (3)
  • Anonimus
    Cudno da ovog lika niko ne pita za poznanstvo sa Darkom Saricem. A, vratio bi pare Milosevica, ha, ha, ha......? Neka vrati one od Darka, pa da mu vjerujemo.
  • Anonimus
    Haahaha, ne zna se je li veci humor Dacic ili vi koji prenosite ove nebuloze. Ja mislim da ste to, ipak, vi.
  • bbb  - hm
    A one iz kofera sa aerodruma niko ne pominje...
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner

Partly cloudy

13°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
9°C / 14°C

Showers
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.