banner
1 Extra TV videoteka

FILM: La La Land

Film o kojem se najviše pričalo u ovoj godini. Mjuzikl o strastima i snovima... o radostima i patnjama na putu ostvarenja snova. Sve protkano džezom…

2 Extra TV videoteka

FILM: Lav (Lion)

Film “Lav” sa Nikol Kidman i Dev Patelom probudiće u vama najdublja osjećanja. Ova dirljiva priča, nominovana za Oskara, zasnovana je na istinitom događaju.

3 Extra TV videoteka

FILM: Brzi i žestoki 8 (Fast & Furious 8)

Bioskopska senzacija i najgledaniji film na premijeri svih vremena! Vin Dizel, Dvejn Džonson i Džejson Statam – provjereni tim koji garantuje sjajnu akciju!

4 Extra TV videoteka

FILM: Džeki (Jackie)

Nakon atentata na predsjednika Džona Kenedija, prva dama Žaklina Kenedi bori se sa tugom i traumom da povrati svoju vjeru, utješi svoju djecu i zaštiti istorijsko nasljede svog supruga. Natali Portman gledajte u ulozi ikone XX vijeka i prve dame SAD-a, Džeki Kenedi.

5 Extra TV videoteka

FILM: Osnivac (The Founder)

Priča o Reju Kroku, prodavcu koji je transformisao inovativni restoran brze hrane svoja dva brata - McDonald’s u najveći restoranski biznis u svijetu. Sve to uz kombinaciju ambicije, upornosti i nemilosrdnosti.

6 Extra TV videoteka

FILM: Zlato (Gold)

Metju Mekonahija u priči o propalom biznismenu Keniju Velsu u potrazi za američkim snom. U želji da pronađe zlato udružuje se sa jednako ambicioznim geologom i odlazi na put u neistražene džungle Indonezije.