Baner
rent a car podgorica
Politika - Vijesti
Danilović u Moskvi: Crna Gora sama bira svoj put
21. septembar 2012.

okgoran-slajdTokom boravka u Moskvi, član Predsjedništva DF, zamjenik predsjednika NOVE, Goran Danilović sastao se sa Olegom Viktorovičem Morozovim, šefom uprave za unutrašnju politiku Predsjedničke administracije. Tom prilikom Danilović je upoznao sagovornika sa programskim principima Demokratskog fronta i namjerom da se nakon pobjede na izborima uspostavi otvorena i ekonomski opravdana politika sa Ruskom federacijom, objavljeno je na sajtu Demokratskog fronta.

- Crna Gora će se okrenuti sebi u punom smislu te riječi i poštovati svoje prijatelje na istoku i zapadu. Rusija je jedan od ključnih globalnih faktora i tu činjenicu će uvažavati nova Vlada CG, istakao je Danilović. Ragovarano je i o realizaciji projekta Balkanskog centra u Moskvi koji bi na najbolji način artikulisao ekonomsko-političke interese balkanskih zemalja i Rusije. Ideja će imati i političku podršku predsjedničke administracije.

Danilović se potom sastao i sa prvim zamjenikom pedsjednika Komiteta za spoljne poslove Državne dume Vjačeslavom Aleksejevičem Nikonovim. Razgovarano je o međuparlamentarnoj saradnji, o savremenim izazovima i mjestu Crne Gore u predstojećim evropskim procesima.

- Crna Gora će sama izabrati svoj put, a Rusija će poštovati volju vaših građana i unapredjivati saradnju sa vama na svim poljima - zaključio je Nikonov.

 

 

 

Komentari (8)
 • cempo2001  - xaxaxxaax
  Pa da li je moguce da bas sve kopiras od Tome (Tomislav Nikolic). Da li si ti nekad Danilovicu iznio samostalnu ideju ili sluzis samo kao papir po kome se pise. Srecno u Rusiji i podji do BG-a u povratku, ceka te mentor da napise nesto na papir.
 • Anonymus
  Ova ti je dobra.Pretpostavljam,Vojvoda bi bio kao Toma,Medo bi bio Dačić,Danilović bi bio Vučić,Radulović bi bio Mrkonjić,Vučinić bi bio nikšićki Palma itd...itd....A da, a šta bi bio Lekić? Ono što je i do sada bio,honorarac Vijesti.
 • Vasojevic
  MIlo nema mentore,on je nezavisan i ne sluša nikoga ni sa Zapada ni sa Istoka.Dosadna vam je ta prica o slušanju,sluganstvu,Beogradu,kanabe-u i slično.Budite malo inventivniji,razbijte stereotipe.
 • Anonimus
  Pa dobro si, dosadilo vam samo kanabe beogradsko i ne možete svi sjesti koliko vas ima, pa se raskomotiste na kanabe u Moskvi.
 • Перо Инатија
  Војводо!!!!!!!!!!
  На сусрету са Владимиром Волфовичeм Жириновским који ти је савјет да за рушењe МУЛТИНАЦИОНАЛНЕ Црне Горе и како да ДФ спроведе идеје СПЦ, Фатића и Гарашанина на путу ка вељој Србији????????
 • Anonimus
  pe#adak je :)
 • Anonimus
  Cetnici i demokratija nemaju dodirnih tacaka.

  Neka sram bude svakog gradjanina Crne Gore koji nije velikosrpski nastrojen, ako glasa za Drazin Front !
 • Gaga
  Ovo vam je poruka građani CG što vam nudi Danilović i družina: "uspješnu" spoljnu politiku koju vodi Srbija!!! Koja se oslanja na četiri stuba, a svaki stub ima oblik jednog dijela ljudskog tijela.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Pretraga

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 16°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Mostly sunny
14°C / 26°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner