Baner
rent a car podgorica
Politika - Vijesti
Siništaj: Nastojaćemo da predamo listu sjutra do 12 sati
18. septembar 2012.

sinistajokSamo dan uoči predaje izbrornh lista Vaselj Siništaj iz Građanske inicijative vjeruje da još sjutra može doći do dogovora ujedinjeniog nastupa Albanskih stranaka.

Siništaj za Antenu M kaže da su Fatmir Đeka i Mehmed Barthi juče sklopili politički sporazum.

«Ja sam u saznanju da je Demokratska partija sa Demokratskim savezom Albanaca sklopila neki politički sporazum sinoć» rekao je Siništaj

Građanska inicijativa Vaselja Siništaja međutim još od ranije ima politički sporazum sa Forcom i već je spremna da preda izbornu listu. I sjutra će biti spremna za dogovor ukoliko neke albanske partije odluče da im se priklone pa se zato kaže nada da neće kao prethodnih godina čekati posljednji momenat.

«Nego ćemo u toku sjutrašnjeg dana barem do 12h nastojati da mi predamo listu. A ako bude nesto na ivici tog mogućeg sporazuma za širu koaliciju, možemo sačekati ipak sjutra do 24:00. Danas u Ulcinju svi pokušavaju da posreduju i objedine maksimalno što se može objediniti» kaže Siništaj.

Siništaj kaže da je koalicija sa Forcom izvjesna te da se nada da će ta koalicija biti stub kome će se priključiti i ostale albanske partije.

 

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Cloudy

16°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
15°C / 25°C

PM showers
15°C / 23°C

Rain
14°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner