Baner
rent a car podgorica
Politika - Vijesti
Članovi GO SNP-a koji su prešli u Demokratski front, podnijeli ostavke na tu funkciju
15. septembar 2012.

bulatovicknezevicokČlanovi Glavnog odbora (GO) Socijalističke narodne partije (SNP), koji su prešli u Demokratski front, podnijeli su ostavke na članstvo u GO SNP-a, navodeći da i dalje ostaju članovi najjače opozicone partije.

„Obavještavamo javnost da podnosimo ostavke na članstvo u GO, kako bi Miliću uštedjeli dragocjeno vrijeme koje mu je potrebno za obrazlaganje poslaničke liste. Vjerujemo da će pojedini članovi GO koji su se pripremali da svojim vatrenim diskusijama protiv nas poprave svoju poziciju na poslaničkoj listi, biti ogorčeni zbog našeg postupka, ali će vremenom shvatiti da smo im učinili uslugu, jer će u punoj koncentraciji dočekati najvažniju tačku sjednice, stoji u saopštenju članova GO SNP-a koji u prešli u Demokratski front dostavljenom Portalu Analitika.

„Obavještavamo javnost da smo nakon najave Srđana Milića, u emisiji „Načisto“ da ćemo biti pozvani na sjednicu Glavnog odbora, juče zvanično dobili saziv u kojem je prva tačka dnevnog reda Odluka o nepovjerenju članovima Glavnog odbora SNP CG koji su pristupili Demokratskom Frontu. Ovako koncipiranim dnevnim redom Srđan Milić je odlučio da zamaskira centralnu tačku sjutrašnjeg saziva, a to je sastavljanje poslaničke liste. Vjerovatno očekuje da će pažnja medija i članova GO više biti usmjerena na njegov pompenzan pokušaj da nam sjutra izglasa nepovjerenje, i na taj način donekle amortizuje probleme oko sastavljanja poslaničke liste. Pošto je prošle nedjelje (9. septembra) održana sjednica GO na koju nismo bili pozvani, a u četvrtak (13. septembra) je održana sjednica i OO SNP Podgorica, na koju takođe nismo bili pozvani, vjerujemo da je svakom jasno koji su motivi Srđana Milića zbog kojih je sada odlučio da nas pozove“, navodi se dalje.

Kako se dalje navodi, pPodnošenjem ostavke na funkciju u GO, novi članovi DF i dalje ostaju članovi SNP.

„Ostaćemo članovi SNP CG, jer odluku o isključenju mogu donijeti samo matični odbori. Imajući u vidu Milićevu izjavu da smo svi mi jedna velika porodica i da on, kao otac te porodice, nikog neće isključivati iz nje, ne očekujemo da će se matični odbori partije odlučiti na ovaj potez, posebno iz razloga što iz partije nisu isključeni ni članovi GO koji su napravili koaliciju sa DPS-om u Kolašinu, dok potpredsjednik opštine Kolašin, koji ima člansku kartu SNP-a, zajedno sa DPS-om vrši vlast u tom gradu, bez ikakvih partijskih sankcija. Zato bi bilo teško objasniti da neko ko se odlučio da ispoštuje mišljenje članstva i pridruži se objedinjenoj opoziciji u borbi protiv režima, bude isključen iz partije, dok oni koji su u koaliciji sa DPS-om bivaju proglašeni vizionarima i modernistima najvećeg kalibra. U svakom slučaju, kakva god bila odluka i projekcije rukovodstva partije u odnosu na  nas, našim partijskim drugovima želimo puno uspjeha na izborima, a Srđanu Miliću zakazujemo skoro viđenje na kongresu na kom će se članstvo odrediti u koga ima više povjerenja“, zaključuje se u saopštenju za nedije.

 Komentari (11)
 • Anonimus
  Evo mi suza suzu stiže. Baš je ovo tužno. Trebalo bi Meksikanci da snime jednu TV novelu po tužnoj sudbi Bulatovića i Kneževića. Razapeti između dvije ljubavi, odlučuju se za ljubavni trokut, dok im jedna draga ne da nogu. A onda vremenom draga sa kojom su ostali počinje da ih vara jer ih nikad nije ni voljela, bila je to ljubav iz interesa, i gleda da ih se otarasi. I tako oni ostadoše suva .....
 • ja sam
  citaste li sto momir rece za pedju,to je strasno.pedja je jedan stamen covjek na kojeg se mozete osloniti i vi vasa porodica i partija i drzava.on nebi promijenio stav i gazdu nema skoro cijene.a i momir je isto takodje stamen i on isto takodje kao pedja .............. dobri su obojica isto takodje
 • goran  - KALABIC - DEMOKRATA
  AKO JE KALABIC BIO DEMOKRATA,AKO JE ARKAN BIO DEMOKRATA,AKO JE NEDIC BIO DEMOKRATA,ONDA U REDU I DA SE ZOVE DEMOKRATSKI FRONT. ZAMISLITE MANDIC DEMOKRATA??!!>> CETNICKI VOJVODA?????!!!?????
  NESTO ODJE NE ŠTIMA!!!!!!!!!!!!
 • Anonimus
  To je poznata velikosrpska drskost, prikazati nesto kao potpuno suprotno bez trunke srama. Prikazati velikosrpski primitivizam, anahronu i porazenu ideologiju, ekstremnu i usku, kao DEMOKRATIJU.

  I sve to podrzano trubama iz Don Michellijeve stampe.

  Kazem vi, ovo nije obicno velikosrpstvo, to je crnogorsko veljesrpstvo, koje je dalo Sloba, Radovana, Arkana, perisica, ...

  Njihova pobjeda bi znacila sigurnu smrt Crne Gore, politicku, kulturnu, ekonomsku. Capru od Crne Gore bi predali, ne odmah ali na kraju, Srbiji.
 • Lamberto Dini  - ko je remokrata
  Ne, Krivokapic je demokrata koji nikad nije uvrijedio narode, crkvene velikodostojnike... a Mandic nije demokrata jer je vrijedjao narode i crkvene velikodostojnike
 • komesar demokrata
  Prosetaj malo vidi jesu li li iza coska!

 • nase cetinje
  Ovaj komentar treba da stoji ispod ,

  gorana-demokrate!

  Covek je opterecen ,zvanjem "Vojvoda" kojih imao ,pet (5) u nasem Gorskom Vijencu kao i nasega (ako je njegov), velikoga VOJEVODU nasega MIRKA ,tatu nasega KRALJA NIKOLE koji se KRUNISA KRUNOM NASIH NEMANJICA a koja se nalazi u NASEM CETINJU!
  Nasija Borilovica i Martinovica !
 • Anonimus
  To je kruna Vojislavljevića
 • izvinjenje vojislavljevicima
  Primite moje, ISKRENO IZVINJENJE!
 • kralj radislav
  Naravno ,
  postovani Anonimuse to je KRUNA ,RADISLAVA VOJISAVLJEVICA , no su je CRBI i AMFI , prekrunisali u nemanjicku,sve nam pokradose i okupirase ovi iz Timocke Krajine i nemanjici iz raske novog pazara itd.....
 • Charlie Sheen
  Svojevremeno su Moma zvali Kasandra (imao je taj tuzni pogled i zivot mu je bio ko iz meksikanske sapunice)

  Kako nazvati Pedju? Mozda nekim imenom iz ovih hrvatskih sapunica?

  Ovo je show za masu.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Pretraga

Cloudy

7°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
9°C / 14°C

Showers
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner