Baner
rent a car podgorica
Politika - Vijesti
Anđela Čelebić portparol Vlade
02. april 2012.

andjelacelebicMagistar ekonomskih nauka Anđela Čelebić biće, najvjerovatnije, imenovana za portparola crnogorske Vlade, saznaje Portal Analitika.

Čelebić je do sada obavljala funkciju izvršne direktorke kompanije „Čelebić real estate“, a na mjesto portparola biće imenovana u četvrtak na redovnoj sjednici Vlade. Foto: Fejsbuk

 

 

Komentari (22)
 • Anonimus
  Au sto se cini... Ka prava podgoricanka...
 • Ja mnim
  Ja mnim,vaistinu,da imamo gomilu portparola,ali ovakve treba razmnozavati!
 • Anonimus
  Sad sigurno glasam DPS !!!!
 • Miśut
  Još ako je jednako rječita...
 • Roko-hot
  Puno srece i uspjeha ti zelim! Pravo resenje ,maknite one Babetine koje mrze mlade pametne i zgodne zene
 • Charlie Harper
  Andjela, merry me!!!
 • skobalj  - Produktivna radna mjesta
  Kakva Vlada takav portparol. A sto ce da radi ovi portparol uopste i sto je on potreban uopste. A sa stvarno velike duznosti presa je na posa lezi lebu da te jedem. E nasa neznavena Vlado. Imas posla sa neznavenim narodom. I cinis sve da bude jos neznaveniji...
 • Anonimus
  Pa, sa paznjom i respektom sam procitao vasu kritiku. Na kraju vam mogu savjetovati da poradite na elementarnoj jezickoj edukaciji, kao i infromisanju o kadrovskoj strukturi vlade i funkcije portparola.

  Odlucite se za dijalekat i koristite jedan u okviru jednog komentara.
  Rijec "neznaven" bi klasifikovo u izraz neopravoslavnog plebsa, koji isronicno govori o "znavenosti" onoga ko ga koristi.
 • Miśut
  Pročitah i ja tvoju. Najprije ti poradi na svojoj pismenosti, pa onda kritikuj druge. U "skobaljevu" upisu nema ništa jezički sporno, liše riječi "leba", ali pošto je njegov jezik više "razgovorni", ni to nije pogriješio.
  Riječ "neznaven" uobičajena je riječ crnogorskoga jezika, a tvoja neznavenost na tu temu osnovano bača sumnju na tvoju pismenost.
  Obrati pažnju na tvoje "funkcije", "bi", nepostojeće "na", "ga".. Odviše netačnosti za jednoga jezičkoga čistunca.
 • Anonimus
  Proglasiti ekavicu za razgovorni "bača sumnju na tvoju znavenost".
  Imas sve predispozicije da postanes "Vuk" crnogorskog jezika. Sa nestrpljenjem ocekujem da "izbačiš" tvoj udzbenik gramatike iz kojeg cu popraviti svoju "neznavenost".
 • Miśut
  Nijesam ekavicu proglasio razgovornijem jezikom, jer jedna ekavska riječ (u razgovoru česta) ne čini tekst ekavskijem. I ti si upotrijebio ne jednu no gomilu engleskijeh riječi i sad bih ja treba zaključit da je to engleski jezik? Blago ti u pamet.
  Ne reče mi ništa o onijem tvojijem greškama? Tako griješe samo nepismeni.
  A, moj jezik, koji ti očito nije na volju, narodni je jezik crnogorski. Istina, koristim nestandardizovano "korijensko" pisanje, trudim se upotrijebit što više crnogorskijeh riječi umjesto nametnutijeh srbskohrvatskijeh što sve zajedno nervira ponosne vlastnike kompleksa inferiornosti. Poput tebe, da rečemo.
 • Miśut
  Evo ti i pozdrav od Marka Darinkina glede tvojega komentara:
  "...pisao ga je obični junac, duhovit kao macola, koji se u lingvistiku razumije kao marica u kriv..."

 • Anonimus
  Izraz nepravoslavnog plebsa?! Neophodan ti je ljekar, promptno.
 • Kolega
  Jedna od najboljih studentkinja, sa zavrsenim masterom u Njemackoj. Mlada sa solidnim iskustvom u biznisu. Zelim Ti puno uspjeha.
 • Bojan
  Svaka čast na izboru. Još jedan u nizu dobrih poteza
  Anđela, neka je srećno
 • Anonimus
  Slatka je,verujem i pametna.DPS če jos 20 godina biti navlasti,garant.
 • Anonimus
  Kad mi kazes ime i autora rjecnika u kojem je definisan "neznaven", onda cu ga potraziti.
 • car-penter
  ANALITIKA- INFORMATIVNI PORTAL 05 05 2014
  Od portparola do predsjednika vlade
 • cetinjanin  - ....i tako to
  Najgore sto se moglo desiti ovoj mladoj i lijepoj djevojci je upravo to sto ide u Vladu.Predsjednik Vlade g.Veselim Vukotic sada ima apsolutnu vecinu u Vladi koju vise ne mogu kontrolisati strukture pararelne Vlade g.Djukanovica na celu sa kadrovima poput Lajovica i drugih. Doduse,gdje god ide potpredsjednik i izvrsni direktor Vlade, g.Luksic,Lajovic mu dise za vratom(u zemlji) a g.Rocen u inozemstvu.Ko nije zavrsio UDG ili ti Udruzenje Dugorocne Gotovine ne moze racunati na Vladu,pa sada mi koji smo zavrsili fakultete u Pgd,xemljama bivse YU ili inozemstvu trebamo upisati doktorske studije na UDG da bi smo dosli do pozicije,a samim ti i do gotovine,ili samo do gotovine.Da mi je da prisustvujem sastanku Veso,Milo,Luksic.....i da cujem kako se dolazi do UDG-a.
 • Anonimus
  Odlicno, u zemlji u kojj je predsjednik vlade izasao iz osnovne skole, portparol sigurno treba da je izasao iz vrtica. Posto smo inace jedino ozbijno shvaceni u svijetu odraslih kao zemlja mafije, neka se djeca igraju vlade, a mi cemo dok mamini sinovi i tatine kceri odrastu i upropaste ono sto prethodna generacija infanta iz `89te nije upropastila (doduse nema toga puno) osijedjeti a dobra necemo vidjeti. No neka je ona nama lijepa, pametna, frizirana i evropski orjentisana i magistar Vesove ekonomije, a ako bude znala rasknjiziti dvije stavke bog me ubio! Neka se deca igraju!
 • MAGISTAR  - Dobra!!!
  Ovo je najbolji potez ove Vlade. Maka kad ljudima bude javljano da ce im se plate smanjivati, da ce rasti cijene struje i benzina, da ce da nas deru kao ovce, da ce da nam dupe pomjeraju,... bar cemo imati nesto lijepo da vidimo. Pa ce biti: NEKA NEKA DERU SAMO, DA IZJAVA ZA STAMPU STO DUZE TRAJE!!!!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Pretraga

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 16°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Mostly sunny
14°C / 26°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner