Baner
rent a car tivat
Ekonomija - Vijesti
Dani štednje u svim bankama NLB Gupe
27. septembar 2012.

grupeunlbuokSve banke u okviru NLB Grupe u svojim filijalama organizuju aktivnosti za svoje klijente na temu Briga za budućnost djece. Klijentima su za dodatna pojašnjenja na raspolaganju bankarski savjetnici u svih sedam banaka NLB Grupe u Sloveniji (NLB d.d.), Srbiji (NLB banka Beograd), Republici Srpskoj (NLB Razvojna banka), Federaciji BiH (NLB Tuzlanska banka), Makedoniji (NLB Tutunska banka) i Kosovu (NLB Priština) i svakako u Crnoj Gori.

U okviru NLB Dana u filijalama su organizovane razne aktivnosti, dok su klijentima podrobnije predstavljeni proizvodi namijenjeni štednji koji potpomažu ostvarenju finanasijskih ciljeva.

stedjetinlbok- Svima koji razmišljaju o brizi za sigurnu finansijsku budućnost djece, preporučljivo je, da što prije postave finansijske ciljeve sa čijim ispunjavanjem treba da počenu što prije, i to istrajno i odlučno, saopšteno je iz NLB Grupe.

NLB Montenegrobanka, je u namjeri da simbolički podsjeti na važnost štednje, pozvala djecu da tokom narednih mjesec dana poklone svoju staru štednu kasicu kako bi učestvovali na završnoj izložbi štednih kasica, koja će se održati 3.novembra, kada će biti i izabrana i nagrađena najmaštovitija kasica. - Svima koji poklone staru štednu kasicu, NLB Montenegrobanka će pokloniti specijalnu Zuja Zu kasicu u obliku pčelice, saopšteno je iz ove banke.

Posebno osmišljen i zabavan program za najmlađe organizovan je u filijalama NLB Montenegrobanke u Podgorici, i to: Filijala Podgorica I, Bulevar Ivana Crnojevića 171; Filijala Podgorica III; Bulevar Pera Ćetkovića 52, Filijala Podgorica V, "Mall of Montenegro", Drpe Mandića. Djeca su u veseloj atmosferi i na zabavan način kroz igru i kviz edukovana o važnosti štednje i bankarskim terminima.

 

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 

Najčitanije vijesti

Pretraga

Admiralmarkets

Mostly cloudy

16°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 19°C

Partly cloudy
12°C / 20°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner