Baner
rent a car tivat
Ekonomija - Vijesti
NTO: Magazin “Abenteuer und Reisen” priprema članak o Crnoj Gori
20. avgust 2012.

njemciU organizaciji Nacionalne turističke organizacije u periodu od 15. do 22. avgusta u Crnoj Gori boravi novinar vodećeg magazina za avanturistički turizam sa njemačkog govornog područja - "Abenteuer und Reisen" (http://www.abenteuer-reisen.de, saopšteno je Portalu Analitika iz Nacionalne turističke organizacije.

Pisac članka, Frank Heuer je jedan od najpriznatijih novinara i fotografa u Njemačkoj. U okviru programa posjete novinar je do sada obišao kulturno-istorijske znamenitosti Cetinja i primorskih gradova, nacionalne parkove „Durmitor“ i „Biogradsku goru“, zatim pješačke staze sjevernog regiona, dok mu predstoji obilazak Primorsko planinske transverzale, marine Porto Montenegro, Aman-a Sveti Stefan i dr.

„Abenteuer und Reisen“ je magazin sa fokusom na putovanja, koji izlazi deset puta godišnje. Tiraž magazina je oko 100 000 primjeraka i ima oko 500 000 čitalaca među kojima su brojni profesionalci u turizmu. Popularnost magazina proističe i iz autentičnih priča o destinacijama koje su istraživačkog karaktera sa informacijama „iz prve ruke“. Pored obilja atraktivnih fotografija njihove reportaže sadrže i servisne informacije.

Web verzija ovoga magazina www.adventure-reisen.de, gdje će se takođe naći članak, samo na mjesečnom nivou ima preko 60 000 posjeta i posjetioci su starosne dobi od 30 do 49 godina. Više od trećine čitalaca “Abenteuer und Reisen”-a ima mjesečne prihode iznad 2 500 evra mjesečno i praktikuju česta putovanja.

Članak o turističkim potencijalima Crne Gore će biti objavljen na osam stranica, što predstavlja izuzetnu priliku za predstavljanje integralne turističke ponude. Realizaciju ovog studijskog boravka pomogli su hoteli „Bianca Resort&Spa“, „Astoria“, agencija „Alfa tours“ i „3 E travel“, „Montenegro Airlines“ i „Air Berlin“.

Inače Crna Gora je u „Trend Guide“-u, izdanju ovog magazina bila jedna od 10 trend destinacija za 2009. god.

Ovo studijsko putovanje predstavlja dio intenzivnih promotivnih aktivnosti Nacionalne turističke organizacije na tržištu Njemačke tokom ove godine.

 

 

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 

Pretraga

Admiralmarkets

Cloudy

7°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
9°C / 14°C

Showers
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner