Baner
rent a car tivat
Ekonomija - Vijesti
Telekom vraća tarife i piše žalbu zbog odluke EKIP-a
11. avgust 2012.

telekomcickookCrnogorski Telekom će postupiti po nalogu Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) i prekinuti sa primjenom promijenjenog intervala za tarifiranje odlaznih poziva po kojem se umjesto naplate jednog sekunda naplaćuje čitav minut razgovora. To je „Vijestima“ saopšteno iz telekomunikacione kompanije.

Telekomova služba za korporativnu komunikaciju, najavila je da će uprava kompanije uložiti žalbu na takvu odluku Agencije. Oni nijesu odgovorili na pitanje na koji način će nadoknaditi štetu koju su nanijeli korisnicima od kako se počelo sa primjenom promijenjenog tarifiranja odlaznih poziva.

Inače, od stupanja na snagu izmijenjenog načina tarifiranja onome ko razgovara samo jedan sekund više od minuta naplaćeno je kao da je razgovarao dva minuta.

Mobilna mreža crnogorskog telekoma T- Mobile 1. avgusta je promijenila interval za tarifiranje odlaznih poziva u pripejd paketima. To je najavljeno iz Telenora i M:tela. EKIP je prije nekoliko dana naložio operaterima da ne mijenjaju tarifiranje kod pripejd kartica, odnosno da ga primjenjuju kao i do 1. avgusta ove godine.

 

 

Komentari (3)
  • Dragan Radulović
    ......, neopjevani. Ali, neka ne brinu: puštiće ih nakon izbora da ..... kako su naučili.
  • Janko
    Neka ga vrate drzavi ionako je na prevaru kupljen i neka njime rukovodi jedan od mladih ministara taman da se pokaze na djelu. Stotine miliona eura bi ostale u CG. Ne znam zasto se opozicija i Pozitivna CG javno ne zalazu za ovo i slicne slucajeve povratka vlasnistva neracionalnih privatizacija. Imali bi dosta glasova
  • Hm  - Imaju li mjeru?
    Ono sto nam rade deripaske, telefonija, Helenik petroleum, vlasnik eurofonda koji je Solanu doveo do bankrota da bi je prodao i na 1 euro zaradio 300, nema mjeru. Za mene to je najobicnije razbojnistvo i hajducija kojoj se MORA stati na put ako Crna Gora namjerava da se izvuce iz njihovih kandzi i krene naprijed.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 

Najčitanije vijesti

Pretraga

Admiralmarkets

Partly cloudy

13°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
9°C / 13°C

Showers
11°C / 16°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner