Baner
rent a car tivat
Ekonomija - Vijesti
Maraš: Ugovori na 20 godina sa proizvođačima grožđa
16. jul 2012.

vericaokIzvršna direktorka kompanije „Plantaže“ Verica Maraš rekla je, u intervjuu „Pobjedi“, da je u cilju unapređivanja domaćeg vinogradarstva kompanija „13 jul – Plantaže“ uputila javni poziv zainteresovanim registrovanim proizvođačima grožđa iz Crne Gore da se prijave radi zaključivanja dugoročnnog ugovora o otkupu grožđa na 20 godina.

- Otkupljivaćemo vinsko grožđe od registrovanih proizvođača, koji su članovi Nacionalnog udruženja vinogradara i vinara Crne Gore, na način i pod uslovima koji će biti definisani ugovorom. Prilikom zaključivanja ugovora proizvođači će biti dužni da dostave rješenje o registraciji vinograda koje sadrži lokaciju, broj čokota i sorti grožđa, a koja je izdata od sekreterijata za lokalno preduzetništvo – rekla je Maraš za Pobjedu.

Ona je navela da se prijave podnose kompanji „13 jul – Plantaže“ do 30. jula, a svi zainteresovani proizvođači mogu dobiti više informacija u samoj kompaniji.

 

 

Komentari (2)
  • popokatepetl  - menadžer godine
    Verica je proglašena za menadžera godine sa mjesečnom platom od 8.000 eura. Do prije par godina, bila je poznata po tome sto nije uplacivala radnicima zdravstveno i socijalno osiguranje. To je otkrila Pobjeda, napisala jedan tekst i povukla se...Verica je platila par desetina hiljada eura kazne, i izio vuk magarca.
  • Zoro
    Može li se desiti da bilo koji uspješan čovjek u Crnoj Gori ne postane meta "domaćih dušebrižnika", koji samo traže način da mu podmetnu nogu.
    Da gosp. Maraš radi u nekoj privatnoj firmi, koja postiže slične rezultate, imala bi tu platu nedeljno.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 

Pretraga

Admiralmarkets

Thunderstorm

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
13°C / 22°C

Sunny
14°C / 24°C

Cloudy
15°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner