Baner
rent a car tivat
Ekonomija - Vijesti
Vujanović: Kredit za građevinski materijal do 5.000 eura uz popust 15 odsto
10. jul 2012.

VesoslajdPredstavnici Udruženog sindikata državnih institucija Crne Gore i Prve banke, potpisali su danas Sporazum o dodjeli kredita za građevinski materijal za rješavanje stambenih pitanja članova tog sindikata.

- Našim članovima omogućićemo kupovinu građevinskog materijala sa popustom od osam do 15 odsto preko Prve banke kod firme Novi Volvoks. Vrijednost kredita je do 5.000 eura, a fiksna kamata na kredit je 11 odsto na godišnjem nivou, rekao je predsjednik Udruženog sindikata Veselin Vujanović Portalu Analitika.

Podsjetimo, prošlog mjeseca Udruženi sindikat državnih institucija je nezavisno od projekta sa Prvom bankom dogovorio sa cetinjskom građevinskom kompanijom GP Cetinje, da svojim članovima omogući izgradnju kuća po cijeni od 400 eura po kvadratu.

- Na tu cijenu može biti korekcija plus ili minus tri do pet odsto, u zavisnosti od tipa projekta, napomenuo je Vujanović.

U Udruženom sindikatu smatraju da je to velika povoljnost, budući da je već osmišljen projekat koji podrazumijeva izgradnju stambenih jedinica površine 60 kvadrata.

- Znači vrijednost stana bi iznosila svega oko 24.000 eura, što je veoma povoljna cijena. To je jedan od projekata buduće Stambene zadruge koja će djelovati u okviru Udruženog sindikata. Osnovna djelatnost te zadruge biće rješavanje stambenih pitanja naših članova, naveo je Vujanović.

Prema saznanjima našeg portala u Udruženom sindikatu trenutno rade i na otvaranju ekspres restorana gdje bi cijena obroka bila svega 1,5 eura.

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 

Najčitanije vijesti

Pretraga

Admiralmarkets

Light rain

13°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
13°C / 23°C

Sunny
14°C / 26°C

Rain
15°C / 23°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.
Baner
Baner