rent a car budva
Društvo - Vijesti
Pucnjava u kotorskoj Lučkoj kapetaniji, dvije osobe povrijeđene
20. septembar 2012.

oklucka1.jpg-slajdU Kotoru jutros oko 8 sati, kako saznaje Skala radio, kapetan Nikola Drakulović šef Lučke kapetanije u Kotoru pucao je u pravnika Kapetanije Savića Božovića, a potom i sebi u glavu.

Prema prvim informacijama do kojih je Skala radio uspio doći u ovom trenutku Drakulović i Božović su prebačeni u kotorsku Opštu bolnicu kolima policije, jer se vozilo Hitne pomoći pokvarilo na putu ka licu mjesta.

Božović je van životne opasnosti, a kapetan Drakulović je u teškom stanju.

Foto: Skala radio

oklucka2

 

Komentari (5)
 • marinero22  - Zalosno
  Samo nam je ovo jos falilo i onako smo na tankom ledu kod IMO-a i malo nam fali da nas maknu sa bijele liste. Nadam se da ce na mijesto Kapetan-kapa koji je pokusao da izvrsi haikiri doci neko sa vise stucnog znanja i morala, koji ce svoj posao svatiti odgovorno i ozbiljno i pokusati da popravi losu sliku o CG pomorcima koja je generalno prisutna u pomorskoj industriji. Nece mu bit lako, jer su ovi u zadnjih 20 godina napravili puno propusta a i mi pomorci nismo bili nista bolji od njih mozda jos i gori (posebno kolege sa MSC,trafikanti od kojih je jos uvjek veliki broj po Svijetskim zatvorima) i svi mi koji smo u zadnje dvije decenije kad smo zbog pasosa i nepriznatih breveta morali da plovimo na "losim, neuglednim, divljim" brodovima kojima su upravljali isti takvi vlasnici, uveliko krsili pravila i regulacije IMO-a, SOLAS-a, STCW konvecije, MARPOL-a, a o nepostovanju ISM-a i Code of Safe Working Practice bolje i da ne govorim.
  Najiskrenije se nadam da se ta vremena nece ...
 • Mirko
  O čemu ja.an pričaš, čovjek je pucao u drugog čovjeka a onda se pokušao ubiti!
 • Kotor  - Sramota
  Drakulovic nije kapetan, iako mu to zvanje prisivaju mediji. Lucka kapetanija Kotor je jedina kapetanija na svijetu gdje je posao luckog kapetana obavljao strojar Drakulovic. Ali, ako si politicki podoban, kod nas je sve moguce, pa da na to mjesto dodje i neko bez ikakve skole i zvanja.
 • mile  - kotor= sramota
  Dosadasnji lucki kapetan jeste strojar, ali nemojte ptsati da je neko bez ikakve skole i zvanja, to vise govori o vama nego o njemu, strojari prolaze istu skolu kao nauticari.
 • grbljos
  naravno da lucki kapetan strojar jer su navigatori obicni vozaci koji ne znaju gdje im je glava a dje guzica
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Baner
Baner

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
12°C / 16°C

Partly cloudy
12°C / 22°C

Mostly sunny
14°C / 26°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.