rent a car budva
Društvo - Vijesti
Supruga Miroslava Ivaniševića privođena zbog tuče?
17. septembar 2012.

dubravkaI200Podgorička policija podnijela je prijavu protiv Dubravke Ivanišević, supruge bivšeg ministra i predsjednika Senata Državne revizorske institucije Miroslava Ivaniševića, zbog kako piše Dan, brutalnog napada na V.Đ.I. iz Podgorice.

Ivaniševićeva je zbog ovog događaja privođena u policiju, ali je nakon što je dala izjavu puštena na slobodu i u daljem postupku će se braniti sa slobode.

Osnovni državni tužilac je smatrao da u ovom slučaju nema osnova za podnošenje krivične, pa je protiv Ivaniševićeve podnijeta prekršajna prijava. Iz Uprave policije Danu je potvrđeno da je zbog incidenta u kojem je učestvovala Ivaniševićeva, procesuirana još jedna osoba koja je bila sa njom.

- Službenici Područne jedinice Podgorica su postupili u skladu sa zakonom i ovaj slučaj procesuirali nadležnim institucijama. Protiv J.Ć. i D.I. je podnijeta prekršajna prijava za prekršaj iz člana 8 Zakona o javnom redu i miru - saopšteno je iz policije.

Prema saznanjima Dana Dubravka Ivanišević je nedavno ispred zgrade Vektre u Podgorici nasrnula na V.Đ.I. i nanijela joj više lakših tjelesnih povreda.

Iz policije nijesu željeli da saopštavaju detalje ovog incidenta.

Ivaniševićeva je zaposlena u Agenciji za elektronske komunikacije, a vlasnica je i pozante vinarije „Rupice Crna Gora“. Do sada nije imala problema sa zakonom i ne postoje ranije prijave protiv nje.

 

Komentari (5)
 • Anonimus
  zasto li je prebila zaboga
 • Gdja ministarka
  Prelijepo,bas fin primjer.
 • Snobokratija
  Diskretni šarm podgoričke buržoazije. Napunili se lako zarađenog novca, pootvarali firme, sad ostaje samo da se tuku između sebe. EVIVA
 • Anonimus
  Takve su nekada kamenovali,a sada one pokrecu krivicne prijave . N stub srama je treba. Neka je malo izlupala.Mogao je jos neko popiti koji samarcic.
 • Oliver Tvist
  Anonimus, ti si potencijalni genije. A od genija do ....... je samo jedan gen. Onaj za rasuđivanje koji ti nemaš!
  Vidim da ti je dosadno jer komentarišeš sva zbivanja.
  Piši i komentariši tek kada te neko uvjeri da se ono što je i napisano i dogodilo.
  Nadam se da će biti objavljena slika dotične pretučene VĐI. To bi bio pravi dokaz! Modrice. Ili ih neme. Možda se ovo nije ni dogodilo.
  Razmisli!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Baner
Baner

Rain

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
13°C / 22°C

Sunny
14°C / 24°C

Cloudy
15°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.