rent a car budva
Društvo - Vijesti
Šofranac pucao na kik boksera Radonjića i trojicu Podgoričana
11. septembar 2012.

goranrokPodgorička policija traga za Markom Šofrancem zbog sumnje da je juče oko 13 sati iz pištolja pucao na kik boksera Gorana Radonjića i Podgoričane Aleksandra Joksimovića, Miliku Vukilića i Dalibora Globarevića.

Nakon višesatnog saslušanja, njih četvorica puštena su kasno sinoć, a naknadno će se, kako je “Vijestima” rečeno u policiji, utvrditi da li su oni u obračunu potezali oružje i pucali.

Policija je uzela parafinsku rukavicu i pregleda snimke sa nadzornih kamera objekata u blizini mjesta na kom je bila pucnjava. Šofranac je hice ispalio u dvorišnoj strani zgrade “Maxim”, između Moskovske ulice i Bulevara Džordža Vašingtona, a zatim pobjegao kroz jedan od portuna. Pucnjava u blizini Male pijace, epilog je, tvrde sagovornici “Vijesti”, svađe Šofranca i jednog od vlasnika podgoričkog kafea “Grand” Ranka Ubovića.

Iz Uprave policije “Vijestima” je sinoć rečeno da čekaju izjašnjenja osnovnog tužioca o događaju, nakon čega će se odrediti dalje postupanje.

Šofranac je sa grupom Zagoričana u julu učestvovao u incidentu na podgoričkom bazenu. Toj grupi 16. oktobra pred sudijom podgoričkog osnovnog suda Nadom Rabrenović, počeće suđenje.

Grupa Zagoričana, Dražen i Aleksandar Boričić, Luka Milić, Radoslav i Vidoje Stanišić, Bojan Pejović i Šofranac optuženi su za nasilničko ponašanje i nanošenje teških tjelesnih povreda zaposlenima na bazenu Gojku Mijoviću i Zoranu Vukčeviću i posjetiocu bazena Ivanu Aligrudiću.

Iako su posjetioci bazena tvrdili da im je jedan od Zagoričana, Luka Milić, prijetio pištoljem u optužnici nema krivičnog djela nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, već se u optužnom predlogu navodi da su ih tukli nogama i rukama.

 

 

Komentari (7)
 • nikola nikolic
  Medjuljudski odnosi u usnom odjeljenju sve gori i gori.
 • Anonimus
  *Pucnjava u blizini Male pijace, epilog je, tvrde sagovornici “Vijesti”, svađe Šofranca i jednog od vlasnika podgoričkog kafea “Grand” Ranka Ubovića

  Moderna vremena, posvađaš se sa jednim a moraš da pucaš na četvoricu, ako ja dobro ovo shvatih.
 • anonimus  - nijesi u pravu
  Naravno da nijesi u pravu...sigurno je to dobar momak,nije se sjetio da plati pice,jer je on faca,nosi pistolj i mi to svi znamo..jedino ne zna policija,a znali bi,kad bi ih svaki put pretresli kad ih ugledaju i tretirali kao kriminalno udruzenje sto i jesu,pa onda saznali ko im to oruzje prodaje...tu je sustina,ko je zataskao oruzje na bazenu? Onaj ko im ga je:a) prodao...b)poklonio za posebne zasluge ili pod c) sve je tp bila fatamorgana
 • Mujana
  Znate sta?Ova nasa policija je nemocna da bilo sta rijesi i to nije sramota priznati.Sramotnije je kada setaju dvojica policajaca centrom Ulcinja,sto sam ocima vidio,pa jedan od njih pozdravlja grupu momaka dok sjedi za jednim kafeom:"Cao brate,sta ima...,oh,cao i tebi brate...",a uz to da kazem da se isti mladici bijahu podobro razbaskarili.Na korak od njih auta se ubacila u kolonu turista,pa niko nikud ne moze da mrdne.Na primjedbu jednog od setaca da je ovo nedopustivo da centrom grada pustaju automobile,nas ga policajac upucuje na setnju trotoarom,koji je prepun stolovima i stolicama.No,to je sitna stvar,pogledajmo kakvi se vestern filmovi odigravaju na ulicama nasih gradova i nakon obracuna i pucnjava ti isti akteri se opet pojave,ovog puta nesto agresivniji.Ko koga sputava u vrsenju obaveza,odrzavanju reda i mira,mi ne znamo.Da li sudstvo sputava policiju,ili obratno,to neka kaze vlast.
 • krsto zrnov  - sta rade vrhunski sportisti u drustvu vrhunskih kr
  Odgovor je jednostavan - bave se kriminalom za mrve sa trpeze ekstra bogatih, neobrazovanih- bez obraza.
  kazu da je sampion pobjegao glavom bez obzira a ku.... se do vadjenja pistolja. Gdje je danas krije se u kuci.
 • krnjas  - Hrabri bjeze
  Pokazao je Radonjic mu.. kad su ga zagoricani secerili u hotelu Keto
 • tina
  A POSTO STE VI JUNACI STO NE NAPISETE IME I PREZIME!!!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Mostly cloudy

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
15°C / 25°C

PM showers
15°C / 23°C

Rain
14°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.