rent a car budva
Društvo - Vijesti
Čavor: Ako nas vlast ne podrži, bojkotovaćemo izbore
18. avgust 2012.

18nplovcenMještani Njeguša, Bajica i Bjeloša, koji pokušavaju da se izbore za ukidanje naplatnih rampi u Nacionalnom parku Lovćen, pozvali su u pomoć vladajuću koaliciju, i rekli da će, ako ta pomoć izostane, bojkotovati izbore, javlja Antena M.

Predstavnik mještana Dragan Čavor podsjeća da postoji rješenje glavnog inspektora za saobraćaj da se rampe uklone, pa traže da vlast opravda njihovo povjerenje i pomogne im da se oslobode rampi.

- Može se lako vidjeti da su birači ove tri mjesne zajednice bili lojalni ovoj vlasti punih 20 godina. Ako ona nas, kao svoje potencijalne podržavaoce, ne podrži, bojkotovaćemo ove izbore. Vjerujte da smo spremni da "izguramo" ovo, pa makar uključili i predstavnike EU, da kažemo ljudima šta se sve ovdje radi. Pozivamo državne institucije da zbilja riješe ovaj problem, i to vrlo jednostavnoo: rješenja koja su izdata, nalog koji je izdat, da se sprovedu. Ako gospoda iz Nacionalnog parka misle da treba da idu na Vrhovni sud, na Ustavni sud, na ne znam koji sud, do Strazbura - neka se žale, pa ćemo da vidimo ko je u pravu. Ali, sada pravne činjenice kažu da su rampe nelegalne i da moraju da se sklone - kazao je Čavor za podgorički radio.

On odbacuje tvrdnje direktora Nacionalnih parkova Crne Gore Zorana Mrdaka da mještani blokadom rampe šalju ružnu sliku i tjeraju turiste. Kako kaže, to zapravo radi rukovodstvo Nacionalnih parkova.

- Njihovo postupci nimalo turistički dobro ne predstavljaju Lovćen. Kada se uđe u nacionalni park, vidi se da ta ulaznica, odnosno putarina koju naplaćuju, služi samo za dolaženje do Mauzoleja. Na Mauzoleju se ponovo plaća ulaz, mislim da je tri eura po osobi, i normalno je da se za Mauzolej plati ulaznica. Međutim, turisti se onda pitaju za šta su dali dva eura na rampi i ogorčeni su. I to nije sve. Kad turisti uđu u Nacionalni park, pa kad vide da nema nijednog toaleta nego moraju po privatnim kućama da mole da se koriste toaletom, onda je to tužna slika.

Foto: geolocation.ws

Komentari (7)
 • bulevar zlatnih lavica
  oburdavaju vam cetinje dvije decenije a vi ste im i dalje lojalni.. zastidje ste cijele nacije
 • Nikles
  Stavio bih vam deset naplatnih rampi, sektasi
 • VASOJEVIC
  Pa gospodo ako glasate to ne znaci da mozete da radite sta hocete. Zato se i nalazimo odje posto ih vi glasate zadnjih 20 god g...a.I cetinjski
 • Anonimus  - Sjajno!!
  Rampe nekada nije bilo. DPS je uveo rampu. Mjestani, glasaci DPS-a se bune. DPS ce pred nove izbore ukloniti rampu. Mjestani opet glasaju DPS.
  Sjajno, Njegusi, Bajice i Bjelosi se prodaju za rampu. Ovo je savrsen primjer do cega je doslo cojstvo Crnogoraca za ovih 20 godina, a rampe su svuda po Crnoj Gori.
 • Anonimus
  E kuku,pa bojkotujte ko vam brani.Ovo ispada da su obecali da nece uraditi nesto sto je jako bitno.
 • vasko  - Imate potpuno pravo.
  To treba da urade i oni iz CUCA ako im ne završe, bar, ono proširenje krivina koje su obećali prije 2. godine. , da sada ne pominjemo i ječimo o vodi, struji putu i sl.
 • Anonimus  - rampaš
  Rampe ,rampe svuda oko nas, baš nam je lijepo. Lijepo čak i melodično nego najgore su rampe u nama samima. Navikli smo se na rampe sve ove godine a Cetinje i okolina, okolna sela pogotovo. Navikla se sva CG na rampe i ono malo onih što ih povremeno diže i to duboko naplaćuju. Uh sad mi baš sinu jedna rampa i to nećete vjerovati u mojoj Budvi. Stavili oni rampu nad Budvom. Poviše Budve piše natpis "FOR SALE" kao onaj "HOLYWOOD" znači stavili rampu,ili narodski rečeno STAVILI ŠAPU i to odavno. Ovi haos ove godine nije uzalud,sve su to rampaški glasači,a ja da budem iskren nikoga ne poznajem iako sam rođen (i ovdje ću umrijeti) Sve su to uvozni skriveni rampaščići koji po migu dižu veliku rampu.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Baner
Baner

Cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Rain
11°C / 14°C

Rain
11°C / 17°C

Partly cloudy
13°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.