rent a car budva
Društvo - Vijesti
Uhapšeno pet radnika Otranta zbog protesta ispred hotela
03. avgust 2012.

3otrantRadnici ulcinjskog hotela "Otrant" protestovali su danas blokirajući ulaz u taj turistički objekat. Intervenisala je policija koja je uhapsila pet radnika zbog osnovane sumnje da nijesu poštovali propise iz Zakona o prekršajima i Zakona o javnim okupljanjima, saopšteno je iz Uprave policije.

Službenici Ispostave policije Ulcinj lišili su slobode A.R. (53), I.L. (51), A.K. (49) i M.S. (57) iz Ulcinja i D.P. (59) iz Bara. Među uhapšenima su predsjednik sindikata i članovi štrajkačkog odbora radnika hotela "Otrant", rečeno je iz Uprave policije.

Policija sumnja da su uhapšeni danas od devet sati i 55 minuta do deset sati i 50 minuta na ulcinjskoj Velikoj plaži, ispred ulazne kapije hotela kao organizatori protestnog skupa, nijesu preduzeli potrebne mjere za obezbjeđenje reda i mira na javnom okupljanju, "što su bili dužni da urade".

- Oni naime, kako se sumnja, nisu omogućili slobodan pristup gostima, koji su se nalazili u četiri putnička vozila, u krug hotela Otrant - kaže se u saopštenju iz Uprave policije.

Osumnjičeni će, uz zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka, biti sprovedeni Područnom organu za prekršaje u Ulcinju.

Komentari (0)
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner
Baner

Pretraga

Baner
Baner

Rain

11°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Partly cloudy
13°C / 22°C

Sunny
14°C / 24°C

Cloudy
15°C / 22°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.