rent a car budva
Društvo - Vijesti
Istraga o napadu na bazenu: Tužilac pustio Zagoričane
10. jul 2012.
okbazenNakon što je policija preksinoć identifikovala i uhapsila dvojicu aktera teškog prebijanja radnika i gosta na bazenu Sportskog centra "Morača" - pripadnike takozvane "zagoričke grupe" Luku Milića i Dražena Boričića, zamjenik osnovnog državnog tužioca Saša Čađenović ih je saslušao, a onda ih je pustio na slobodu.
Dnevne novine pišu da je javnost ostala iznenađena s obzirom da su se Milić i Boričić vrlo brzo našli na slobodi, a da prethodno tužilac nije ispitao ostale osumnjičene.
Za policiju, međutim, to još nije završen posao, jer potražuje još pet vinovnika brutalnog napada - braću Vidoja (Vila) i Radoslava (Gila) Stanišića, Boričićevog brata Aleksandra i još dvije osobe, koje su uspjele da pobjegnu nakon teškog incidenta u kojem su povrijeđeni radnici Zoran Vukčević (53) i Gojko Mijović (61), kao i gost na bazenu Ivan Aligrudić (22), koji je zbog povrede ranije transplantirane rožnjače upućen na dalje liječenje u Beograd.
Iako su nakon ukazane pomoći Vukčević i Mijović pušteni na kućno liječenje, Vukčević je juče popodne ponovo zatražio ljekarsku pomoć.
Policija je tokom istrage došla i do video-snimka na kojem su zabilježeni samo pojedini segmenti brotalnosti "zagoričke grupe".
Kamera, koja pokriva ulaz na bazen, oko 17.20 časova, snimila je trenutak, kada su stigli Milić i Boričić i nasilno htjeli da uđu, ali im Mijović nije dopustio, dok radnika sekjuriti agencije nije bilo ispred.
“Kada je čuo viku, Vukčević je izašao da vidi o čemu se radi, zaprijetivši da će pozvati obezbjeđenje. Kada su to čuli, dvojica osumnjičenih su jurnuli na njih, uguravši ih u kancelariju, a onda je krenula batinanje, koje je trajalo nekoliko minuta. Tada su sa bazena izašli i ostali osumnjičeni, ali i Aligrudić i radnik obezbjeđenja, kada je zagorička "furija" krenula i na njih”, rekao je jedan od sagovornika Dnevnih novina.
Prema njegovim riječima na snimku se vidi i kada jedan od mladića vadi i repetira pištolj, a onda ga prislanja uz glavu jednom od napadnutih. Takođe, se vidi i momenat kada ga udara drškom od pištolja po glavi.
Komentari (13)
 • ja sam
  NEVJEROVATNO
 • eto tako
  Sramota i to tako javna ... A za saobraćajni prekršaj se privode ljudi u betonjerke !

  Besudna zemlja ...
 • ma kako da ne  - Saša Čađenović - POSTO?
  Bogme da je nekoga nesretnika za kakvu neplacenu kaznu saslusavao,sigurno bi ga pritvorio,a ovu olos,u ptavom smislu te rijeci,ne smiju ni pored napada na sluzbena lica na radnom mjestu,ni pored teskih tjelesnih povreda.Bravo Sasa,ali ipak mozda jednom dodje dan da te neki nepodmitljivi kolega saslusa oko ovog predmeta,vjeruj,sve sto ide,brzo dodje!
 • aco  - betonjerka
  Pa vidite li da "betonjerku" ne treba ukidati. Za ovakve je ona jedini lijek.
 • aleks  - sve do jednom
  Kad ubiju nekoga svi će se čuditi kako se to moglo desiti. SRAMOTA
 • Ali mi smo pravna država
  hahahaahaaaaa .....

  Možda su priveli one prebijene radnike i istraumiranu đecu prema kojoj su okretali pištolj ?

  Sramota !
 • kllik  - umišljeni plaćenici i kriminalci
  đeca slušaju lovačke priče i izmišljotine, kao i neodsanjane snove njihovih roditelja čija je propala životna karijera dobar izgovor za ovakvo ponašanje njihove đece. Pošto Zagoričani nikad neće biti ni na 1000 km Ljubi Zemuncu, Ranku Rubežiću, Stivu i ostalima, bolje bi im bilo da primire. A policija je 70% od te sorte pa neka se narod ne čudi što se puštaju na slobodu ka' da ništa nijesu uradili. Za Zagoričane treba nešto jače od penicilina, a betonjerka samo kao predvorje. Đe si Policijo Crnogorska, snago države, Vlasti i Nevlasti, Munjo i Grome, Štitu CJne Goje???? Đe ste ne bilo ve?!
 • Zašto me to uopšte ne čudi od SČ????
 • orka  - Pitanje za pravnike
  Pitanje za nekog pravnika: Da li bih kada bi moje dijete napala tri huligana udarili ga i prijetili pištoljem, a ja upucao nekoga pištoljem da ga odbranim odgovarao za ubistvo ili bi to bila samoodbrana? Šta da radim u takvoj situaciji, a da je po zakonu? Možda bolje da zovem policiju pa ako ga uspiju spasiti dobro je, a ako ne da pravim novo dijete? Šta je zakonito?
 • vanja
  Ja nijesam pravnik i svakako ne bih čekao da me policija spašava, nemoj ni ti. Nema vajde živjeti kada ostaneš bez djeteta.
 • Anonimus  - U Izbjeglistvo .
  Vlado CG Obezbijedite Koridor za 600 000 jos uvijek zivih , u normalnim drzavama _ posto zivimo NANISANJENI !
 • ZUM
  Ovo je sramota za svaku drzavu koja sebe naziva pravnom! Ovaj tip, tuzioc (zamjenik osnovnog državnog tužioca Saša Čađenović ih je saslušao, a onda ih je pustio na slobodu) je ili rodjak nekoga od njih ili ima strah od istih pa ih je stoga i pustio! Dao bog da mu isprebijaju nekoga od njegovih a najbolje bi bilo da na svojoj kozi osjeti batine tih neandretalaca!!!
 • goran  - olos i siledzije
  VI NOVINARI TEBA DA NAZOVETE OVE PRAVIM IMENOM A NE "KLAN" ILI MOMCI SA ZABJELA. STA JOS TREBA DA URADE ,DA UBIJU NEKOGA,DA NAS SVE MALTRETIRAJU,
  U KAVEZE SA NJIMA ILI U LUDNICU!!!!!!
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Mostly cloudy

12°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

AM showers
13°C / 23°C

Sunny
14°C / 26°C

Rain
15°C / 23°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.