rent a car budva
Društvo - Vijesti
Slavko Perović povrijeđen u tuči u Herceg Novom
06. jun 2012.

0606slavkoBivši lider LSCGa Slavko Perović učestvovao je u tuči koja se dogodila u jednom kafiću u Herceg Novom oko 15 časova i Zadobio je povrede nakon koškanja sa crnogorskim policajcem koji je, kao član interventnog voda, došao na lice mjesta da interveniše po prijavi građana o tuči, javljaju crnogorski elektronski mediji.

Prema navodima nekih očevidaca Slavko Perović je sjedio u jednoj od kafana u Herceg Novom, sa dva čovjeka - od kojih je jedan Vaso Marić, a identitet drugog nije poznat. Reporter TV Vijesti je javio “da je upravo supruga drugog čovjeka tražila telefon da prijavi policiji da Slavko Perović i taj čovjek imaju žučne rasprave, kao i da je čak došlo do fizičkog kontakta”.

Na lice mjesta došao je interventni vod, koji je krenuo da preduzima mjere koje su u njihovoj nadležnosti.

Izjave očevidaca su, prema izvještaču TV Vijesti, prilično različite. Neki tvrde da su se Slavko Perović i Vaso Marić opirali hapšenju, pri kojem je Perović uputio nepristojne riječi policiji, navodno “podigao ruku prema jednom od policajaca” koji je bio u vodu.

Kako javlja televizija Crne Gore, pozivajući se takođe na neimenovane svjedoke tučnjave, policajac "nije ostao dužan Peroviću" pa mu je uzvratio udarac, od kojeg se Perović zateturao i pao na šetalište pored metalne ograde.

Slavko Perović je završio u Opštoj privatnoj bolnici u Meljine, gdje je načelnik hirurgije Nenad Sekulić kazao da je mu je stanje stabilno i da će sve biti jasnije nakon objavljenih snimanja.

Nakon snimanja skenerom i ultrazvukom ustanovljeno je da ima frakturu osmog, desnog rebra. Načelnik hirurgije je dodao da će biti prilike za izjavu “i da nema razloga za pompu”.

Ekipa TVCG je uspjela da vidi Slavka Perovića u momentu kada je prebačen na odjeljenje intezivne njege. Htio je da da izjavu, ali za to nijesu bili neki njegovi prijatelji.

Jedan od njih ipak prepričava šta mu je Slavko rekao: “Rekao mi je da je pokušan atentat na njega od strane policije, da to nema veze sa Marićem koji se pominje u medijima. Ima povrede”, kazao je Slavkov prijatelj koji ostao anoniman.

Na pitanje novinarke da li je Slavko rekao da je on udario policajca, njegov prijatelj je odgovorio da samo ima informaciju “da ga je neko udario”.

- Policija kako on kaže, dodao je prijatelj.

TV nezvanično saznaje da je zaista izvjesna Danijela Vasiljević, koja je u poodmakloj trudnoći, pozvala policiju. Na to je bila “prinuđena jer su Marić i Perović vrijeđali nju, njenog sina, a kasnije muža Engleza”.

Iz policijskih izvora saznaju i da je u trenutku privođenja Perović ošamario, uz uvrede, jednog od dvojice prisutnih policajaca, poslije čega ga je on odgurnuo.

Perović se našao na podu i zadobio povrede.

Od nadležnih iz MUP-a Crne Gore još uvijek nema informacija o dešavanjima u Herceg Novom.

Komentari (58)
 • vesko djuraskovic
  Hrabri Crnogorce,dobices i ovu bitku kao i mnoge druge do sada,zelim ti brzi oporavak,
 • cegovic
  CG je dosla do dna .Legendu CG slavka Perovica da na taj nacin tretiraju je velika sramota.Ti ratni zlocinci sto su hapsili muslimane po HN sada hapse prave Crnogorce i maltretiraju ih.


 • Miklas  - Otpor
  Ako brzo ovaj narod ne ustane i ne oćera ove sa vlasti ovako će nas prebijati po ulicama. OTPOR
 • prle
  Živ nam bio 100 godina Slavko Peroviću, viteže Crne Gore!!!
 • Crevljar iz Prokunaha
  Viteše od kafanskog stola, ako ima zakona moraćeš da odgovaraš. Moš da mrziš kolko oćeš i koga oćeš ali ima da se ponašaš ka čoek i ne maltretiraš trudnice sa malom đecom. Ovi što ga beatifikuju, neka okače njegovu sliku na zid, za mene je on ka i svi drugi. Pa ne pi kad ti škodi.
 • Dragan
  Sad će bit da mu je to Milo namjestio. Kako bi reagovala češka policija kad bi neko krenuo da se bije sa njima. To je država visoke kulture, a i članica je EU.
 • Nesem  - E Dukljani, jadovi
  E sram vas bilo Dukljani, umjesto da stitite covjeka koji vas je stvorio, koji se borio za Crnu Goru dok ste vi i dalje bili komitetlije i sisali sa komunistickog crijeva, vi naglabate ko je koga napao. Slavka je napala mafija, jer su svi koji stite ovakav mafijaski rezim - mafijasi, od medija do policije.
  Podrska Slavku!
 • Maragun
  Ne vrijeđaj i ne pričaj u globalu, sram tebe bilo i ovaj ti je komentar Velje Srpsko spinovanje i podrška Vojvodama i ostalim anti Crnogorskim elementima. Rašaninu, uvjek je bilo Duklje i Dukljana
  oni nijesu nestali kako vi RAJA zamišljate i pišete u MITSKOJ istoriji SRBA NARODA KOJEM NI U DNK NEMA NI TRAGA poslije 6,5 vjekova pod Turcima..
  LSCG I svi ostali Liberali koji su tada bili protiv ovih na vlasti ma i vas opozicije tadašnje pozicije i DAN DANAS SU. Slavko će se oporavit,,ali sa njima, vama i sa MANS-om Crna Gora teško
 • hm
  Kao prvo policija je tu da čuva javni red i mir,ili da ga narušava?Drugo,valjda ovi naši nazovi policajci uče samoodbranu,bar bi trebalo između ostalog.Nadam se da su toliko pismeni i obrazovani da mogu procijeniti situaciju,ili je naša policija skupljena sa ruralnih krajeva domovine,neobučena,nesposobna,neprofesionalna,sa vanredno završenom srednjom školom prije par godina?Strašno!Još i interventni vod na Perovića?Trebali su poslati SAJ i PJP,a Boga mi tu bi i Vojska dobro došla,uz podršku avijacije!
 • Anonimus
  Kako javlja TVCG svjedoci navode i da policajac nije ostao dužan Peroviću pa mu je uzvratio udarac.

  Nije mu osta duzan.

  Nije mu osta duzan.

  Nije mu osta duzan.


  Ko je sve danas novinar.
 • pravopis  - prijatelju
  Policajac "nije ostao dužan Peroviću" pa MU je uzvratio udarac, od kojeg se Perović zateturao i pao na šetalište pored metalne ograde.

  Iskuliraj legendo.
 • Suminiona
  Jako cudno, stvarno. Znaci navodi obicno znace da se neko citira, a jos kad se tome doda *po rijecima ocevidaca* ko sve danas komentarise??? najcesce oni koji nijesu ni procitali cijeli tekst.
 • lscg
  sramota za drzavu cojek koji je stvorio i posle 20 god ne moze da se seta slobodno u svoju drzavu stidite se
 • Anonimus
  kaze se: "u svojoj drzavi"

  Smije da seta ali ne i da prvi udara policiju i da samara trudnu zenu.
 • Crevljar iz Prokunaha
  Ko mu brani da šeta. Evo ja kažem Slavko šetaj malo! I ne zborimo mi o njemu zbog šetnje. Eto mu Vanja pa nek šeta sa njom. No mi zborimo o tome da se junački namjerio na trudnu ženu. Crnogorski nema što!
 • Orkan
  Pokušao sam da na sajtu vijesti kroz komentar napišem šta se desilo, ali su mi njihovi urednici uvjek brisali komentar!
  Slavko Perović je prvi udario policajca uz neviđenu količinu ružnih riječi! Kada je krenuo da policajca udari i drugi put ovaj ga je odgurnuo od sebe i tada je Slavko pao na šetalište.
  To je živa istina !
 • vesko  - Perović Slavko i Vaso Marić izazvali incident.
  Na Šetališti u hnovom Slavko Perović i Vasa Marić su u alkoholisanom stanju vrijeđali engleski bračni par koji je sjedio u kafani u njihovoj blizini
  sa djetetom. Kada ih je engleskinja upozorila da budu pristojniji zbog djeteta oni su nastavili sa uvredama a Marić je udario štapom engleza.
  Po dolasku interventnog voda nastalo je koškanje u kome je jedan policajac udario S.P. koji je pao i od udarca na beton se onesvijestio.
  Ovo nije prvi incident S.P. po kafanama u Novome. U svakom slučaju
  Perović i marić su izazvali incident što ne daje za pravo policajcu da se ponaša kao ulični tučaroš. policija ima pravo da primjeni silu i savlada lice od kojeg mu prijeti opasnost ali mora da izbjegava situaciju da ga povrijedi. Policajac zbog toga treba da odgovara.Ovo je odavno visjelo u zraku jer i očito Slavko to tražio.
 • BRAJAN.  - "Nije Krsto zec iz gore..."
  Bravo junacki sine. Bacio si na koljena covjeka od blizu 60 godina, operi sanog, izmucenog (sto si sigurno vidio, ima teske oziljke). Obradovao si danas svojom hrabroscu i razboritoscu roditelje, bracu, rodjake. Zaduzio si i potomke. Dabogda dobio unapredjenje.
 • Zoran V. Raičević  - Slavko
  Bijaše mi mnogo žao kad čuh ovu vijest o ne baš lijepom "provodu" nekadašnjeg lidera (jedinog) crnogorskog bloka u Crnoj Gori.

  Ne znam šta da kažem: znam, mnogi mu zamjeraju zbog tekstova koje objavi o današnjoj i prijeđašnjoj crnogorskoj vlasti; mnogi ga zaboraviše; mnogima se zamjeri; mnogi ga i osudiše....

  Ja mu neću suditi zbog pisane riječi, interesovao me kao lider i političar, dok je to bio. Ne znam šta je bio povod ovom sukobu; ne znam ni kako je ime i prezime tom policajcu MUP-a Crne Gore ( a, volio bih znati), koji ga "udari" u odbrani ili samodbani. Ko je god digao ruku, nije se dobro proslavio....

  Ima jedna lijepa rečenica, koja mi je ostala u sjećanju od Slavka: ŠTA GOD ONI (MISLIO JE NA MILOVCE I MOMIROVCE, a ovo se može primijeniti i danas na ove i one) PIŠU I KAŽU JEDNI O DRUGIMA - ISTINA JE.

  TO I JESTE TRAGIKA CRNE GORE!
 • max
  Uz svo postovanje prema svom nekadasnjem lideru,ali urariti policajca u uniformi??Pa u svim zemljama zapadne evrope u toj situaciji policajac upotrijebi oruzje bez razmisljanja!
 • Kotoranin
  Neka Maks, ne prećeruj kakvo oružje. Da nije malo mnogo.
  Gospodine Peroviću sva podrška i brzo ozdravljenje. Nemojte dozvoliti da vas isprovociraju ljudi koji vam nisu ni do ramena.
 • trueandfalse
  Nije slucajno poslat policajac Jukovic da hapsi Perovica.
  Ovo sve lici na dobro organizovanu akciju tajnih sluzbi. Previse stvari se poklopilo.
 • trueandfalse  - POLICAJAC JAUKOVIC
  Policajac se preziva JAUKOVIC i ima 4-5 uslovnih zbog prekomjerne upotrbe sile.
 • Johnatan  - Heheheh
  E moj $ALE, zar "pametni" policajac moze da te isprovocira da bi ovo dozivio, i do tog nivoa si dosao da se raspravljas po prcvarama oko politike...i DPS-a.
  Sad kad je nestalo parica koje si uzeo da se izgubis par godina ovdje, sto malo ko zna u CG, sad trazis djavola.
  Eeeee...proslo vrijeme...
 • Anonimus
  Pojašnjenje u vezi rečenice nije mu osta dužan. Nisam to citira zbog pravopisa već zbog novinara koji ne zna da nije posao policajca da ostaje i ne ostaje dužan i bije narod po ulici već da štiti javni red i mir. Iskulirajte Čvorovići.
 • ljiljana  - Vaso Marić pravi srbin sa Škvera - You tube
  Pogledajte na YOU FUBE - Vaso Marić pravi srbin sa Škvera, to je Slavkov drug iz kafane zbog kojeg je nastao incident. možda će vam biti dosta toga jasnije., ako neko umije neka ga postavi na portal.
 • MIloš  - Vaso Marić pravi srbin
  Kakve veze ima što je Vaso Marić srbin? Pa nekada su srbi ubijali za crnogorce i obrnuto, a ti koji se tada nisi ni ispilio si našao da pametuješ Slavku!
  Čovek zna zašto je to uradio! Zapitaj se da li bi za tebe neko nešto tako uradio i zašto?
 • "boys"
  Jako ružne stvari....dva pitanja..
  .-Zašto je Slavko Perović sjedio sa nekada uglednim komunističkim ugostiteljem a sada elitnim četnikom Vasom Marićem(preobukao se ka mnogi)....ako je to Vaso koji je imao sjajan riblji restoran na šetalištu pet Danica i koji danas šeta Novim u majici sa Dražinim likom...
  - Zašto je samo jedan policajac prišao i pokušao da "primijeni" pravdu dok su ostali sjedjeli u kolima. Skupa su mogli obuzdati Perovića i bez primjene značajnije sile....On je imao umalo fatalnu povredu glave u Češkoj i sramotno je udariti tog čovjeka..

  Svakako, Perović gubi kontrolu i upada u ekcese, ali ljudi koji posežu silom na njega, nijesu ni vitezi a nijesu ni moralne gromade...Žalosno je što se ovo dešava čovjeku koji je imao snagu da sa jenimbrojem Crnogoraca, zapali baklju slobode u poniženoj i obespravljenoj državi Crnogorskoj... • zabjelcanin
  Podrska velikom covjeku i borcu za nasu Crnu Goru
  "Postojaće Crna Gora dok je Lovćena i Durmitora, dok je mora pod Barom i Kotorom, dok je Sunca i dok je Grahovca"
 • Miśut
  Ovo se naziva idolopoklonstvom. Svi stadoše u odbranu bivšega lidera, a ni za tren se ne upitaše što je tamo odista bilo? Ne mogu se ne śetit kako su makedonski Albanci protestovali što je policija uhapsila osumnjičene za podmuklo ubistvo onijeh momaka na jezero, jer su osumnjičeni bili Albanci. Za neke se i pokazalo da su direktno u to umiješani. Ali, čim je Albanac on ne može bit kriv.
  S toga, strpljenja malo, sve će se doznat.
 • Morpheus  - komentar
  @ORKAN-imam i ja isti problem sa portalom Vijesti! Veome cesto mi brisu komentare koji im nisu po volji iako nemaju nikakvih uvreda! To je odraz njihovog vidjenja slobode govora
 • Nora  - Pravni poredak
  Znaci li to da je pravo i pravni sistem u fazi raspadanja. Dje se sudi i presudi gradjanima po kaficima i restoranima od politicki obojene policije.
  Ko im je dao to pravo u danasnjoj Evropi da sprovode totalitarni sistem,,!(?).
 • Morpheus  - blokada
  @ orkan - i meni portal Vijesti veoma cesto ne objave komentar koji niju u skladu sa njihovim politickim stavom iako nikada u svojim komentarima ne vrijedjam. To je veoma cesta pojava na koju se mnogi zale a valjda to odrazava njihovo vidjenje slobodoe govora po paroli-ako se slazes pricaj a ako se ne slazes ne mozes ni da kazes!
 • govor  - za Morpheus
  Pa sloboda govora nije da kazes sto ti dusa iste. Naravno da portali nece sve, sto svaka susa i marusa kaze, da objave...
 • Anonimus
  Ovo vas svakog ceka robovi
 • Anonimus
  Policija nema što da bije. Mogli su ga privest ako je bilo neophodno. To je njihov posao. Podrška nego što! Slavko, brzo nam ozdravi!
 • jelena  - Slavka vam ne damo, jer njega nikad niste ni imali
  Bruka! Viteska policija je (u samoodbrani) umalo usmrtila covjeka od 50 I kusur ljeta.
  Hvalaaaaaaaa vam sto nas stitite!
 • Anonimus  - moja domovina
  e jadni mi sa svima njima,kukala nam majka hoce li se pojaviti iko normalan da nas izbavi iz ovog pakla
 • Cetinje
  Sa tobom smo mi i sva časna Crna Gora. Slavko, brzo se oporavi.
 • Anonimus  - ZORICA
  A sta radi Slavko za istim stolom sa cetnikom Maricem, piju i svadjaju se - uzivaju u skandalu obojica, mislila sam da je SLAVKO na malo visem nivou
 • Milo Vujovic  - Sramotni Bijedni Napad na IKONU Crne Gore

  Ovaj Sramotni i Drski Cin Đukanoviceve Vlasti je Napad Na sve Nas
  Crnogorske Patrote Domoljube !!! SLAVKO PEROVIC je I K O N A
  Crnogorske Borbe za Obnovu Drzavnosti i Utemeljivac Ideje Suverene
  Nezavisne Crne Gore !!! Jos ga se BOJE jedino jos On moze da ih Posalje
  na Smetliste Istorije ! i Kada Umre Bojace ga se Mrtvoga kao sto se Amerika Bojala Dilingera Grob mu je Zatrpala sa 3.tone Betona !!!
 • danka  - moja domovina
  Moja domovina mene pazi da mi se sto ne desi,blago nama s njom , ima li budnih ,bar neko nek se probudi,zasto bas svi spavamo
 • Boban Bg
  Čitajući komentare shvatio sam koji je najveći problem CG. Svi unaprijed znaju što se dogodilo. I što je najgore svi će ostati pri svojem. Tako je za sve što se događa u CG. Zato ja vama ništa ne vjerujem od svega što pričate gospodo. Najpoštenijeg bi načinili lopovom i fukaru svecom. Sve sam bliži mišljenju mnogih da su Crnogorci najgori narod. Toliko međusobnog pljuvanja, olajavanja, prljanja jednih od drugih nema niđe na svijetu. Ima jedan vic o paklu i 14 kazana. U 13 kazana se ljudi bore da izađu iz njih a u četrnaestom nema nikog na površini vode. Na pitanje što u četrnaestom nema nikoga, odgovor je bio ima tamo su Crnogorci. Ali kad neko 'oće da izađe ovi drugi ga vuku dolje.
 • abu khabir muavija
  Nažalost Bobane u pravu si.U civilizovanom svijetu a i u patrijarhalnom svak ko drži do reda prvo bi se pitao šta je sa trudnicom i koja budala provocira i vrijeđa trudnicu.
  Uvijek osuđujem pretjeranu policijsku silu,ali ne možemo ni policiju svesti na predmet sprdnje.Ne spadam u obožavaoce Slavka Perovića.Lik je svojom umišljenošću rasturio najreprezetativnije članstvo koje je ijedna partija u Crnoj Gori imala.I ako ste mu prijatelji ne hranite mu više ego,jer se po njegovim istupima na internetu vidi
  da u zadnje dvije godine nije baš pri sebi.
  I nije policija baš takva.Na protestima gdje bi se mogao očekivati
  adrenalin i pretjerivanje bili su izuzetno pistojni i profesionalni i ne vjerujem da je mladić u uniformi došao da se iživljava na Slavku Peroviću,koji usput budi rečeno odavno nije bitan i pitanje je da li je policajac uopšte znao ko je on.
 • Psiholog
  Ajde prvo da se utvri kako je to bilo, ako je istina da je slavko pripit udario policajca a prije toga maltretirao "engleze" onda vi koji ga toliko ljubite skupite pare i platite mu da se malo oporavi tako ćete mu najbolje pomoć, i naravno sve mu je to namjestila udba 100% , on je toliko bitan da se njim bave sve obavještajne službe svijeta, a neka ve čoče
 • Brda  - Maragun
  Sva ti priča pada u vodu ako vas danas ne bude najmanje 1.000 da date podrsku Peroviću.Ostalo je prazna priča,zamjena teza,pozivanje na ono sta je bilo i slično.Sad pokazite da vas ima i da ste spremni za akciju.Čisto sumnjam.
 • Jole Drinjak,penzioner Prčanj  - Potonja pamet tovaru pod repicu...?
  Da je Socijalistička Republika Crna Gora imala spremnu i sposobnu policiju-kakvu danas ima Samostalna i Neovisna Crna Gora -na današnji dan -nebi smo imali probleme koji iz dana u dan sve više eskaliraju?! Ovako moram konstatovati-sve bi bilo drugačije da je Vlado Keković i družina iz Policije /tada RSUP SRCG/,radila posao zašto je bila dobro plaćena-prije Državnog udra u udaru i poslije izvedenog udara 1988/89 sramne godine -ne zabilježene u hiljadugodišnjoj istoriji Crne Gore-književnik i esejista Vlado nebi pravio zabilješke od kojih danas pravi "knjige"?? I za kraj,mora se znati da država izgleda kao pečurka-koja raste i počiva na jednoj nozi-deblu koja se zove p o l i c i j a,uz upozorenje,da kome država nije kao pečurka ona vene,kao što je uvenula -pod čizmom današnjih vlasnika policije neovisne Crne Gore-naša neprevaziđena domovina SFRJ-SRCG?!!
 • vesko  - A vi iz narodne odbrane Jole...
  Jole vi iz Narodne odbrane ste bili pravi Slobovi vojnici, pola vas je završilo u 7. mi bataljon.
 • Oliver  - Primitivizam i prostakluk
  Bilo šta da je radio g.din Perović i bilo sa kiome, ovakav postupak državnih organa je nedopustiv! Priča je puna nelogičnosti i navijačkih strasti. 1.Ne vjerujem da bi Slavko bilo koga uznemiravao bez razloga 2.Sa kim je sjedio i šta je radio to je valjda njegova stvar 3. Ne hapsi se čovjek i ne privodi tako što se odgurkuje, udara i sl., već tako što mu se zavrće ruka, stavljaju lisice, odvodi se, ili odnosi ako se opire 4. Za policiju ovo nije bilo nikakvo iznenađenje, jer isti je vjerovatno praćen...5.Ako su već imali dojavu, morali su promišljenije u svakom smislu da postupe...Sve u svemu, zaključak je da je ovo, možda ne od samog početka, ali u dobroj mjeri izrežiran i sračunat slučaj. Đe baš na Slavka da pošalju batinaša?
 • kecaroš  - Šta kaže na ovo-Klub Pravedne Crne Gore ?
  Zar ne vidite da hoće da mijenjaju zastavu i himnu, izglasane na referendumu-hiljadama i hiljadama nas građana države Crne Gore,a ne da ne ćušnu legendarnog Slavka .I da je popio koju,policajci-psiholozi znaju način za neutralisanje takvih pojavam, a da sačuvaju čast pripitog gosta i službi kojoj pripadaju.
  Zar ste zaboravili kada je srbijanska policija uhapsila legendu Jugoslovenskog i svjetskog fudbala,-Dragana Džajića, stavljajući mu lisice i dovodeći tv da sve to snimaju i puste našoj i svjetskoj javnosti ?!
  Tog istog Džaju, prije neki dan, proglasiše -PRVIM MEĐU PRVIMA u toj istoj Srbiji,zaboravljajući blamažu i ljagu vezanu za njegovo hapšenje i ubacivanje u policijski kombi ("C,M.").
  Daće se zvanično saopštenje, ali, dali boli...boli .
 • Anonimus
  STO SI TRAZIO TO SI I DOBIO SLAVKO-pa sad drugi krivi-kako da ne.Ponasaj se pristojno i od ovoga ne bi bili nista
 • miki rudinski
  Probaj u USA da odgurneš policajca ili ne daj boze udariš,prebiće te kao mačku!
 • Oliver  - Mačke prebijaju, zar ne?
  Gluposti, u USA mačke ne prebijaju! A policajci su tamo školovani i znaju svoj posao, pa i kako se prilazi pijanom ili opasnom čovjeku. Tamo nema polemike, gurkanja i unošenja u lice hapšeniku, već se izda naređenje sa pristojne udaljenosti, a onda mu se prilazi (bezbijedno) i hapsi. Rukom udariti starijeg čivjeka uz to još i toliko poznatog, može samo divljak iz balkanske vukojebine....
 • Crevljar iz Prokunaha
  Jesi li srećo moja ikad bio u Americi ili si se nagleda filmova. Samo li pogrešnom rukom kreneš ili napraviš potez koji ti nije odobren eto te očas posla na zemlji sa lisicama. I to bez trunke nježnosti. Neda bog Slavku da je to uradio u Americi. Tek bi onda bilo CIA, FBI organizovali nameštaljku da sklone Slavka , kao bi mogli nesmetano da razbiju Jugu, napanu Siriju i Iran.
 • Sonja
  Ne branim ovoga policajca koji ce vjerovatno radi javnosti i biti kaznjen-ali Slavko ponasaj se drugacije pa ti se ovo nece desavat,treba li da se nekome popnes na glavu a da te taj neko trpi.
 • Jole Drinjak,penzioner Prčanj  - Vesko sve ti je istina...?
  vesko-vele sve ti je istina ,koju o meni siješ, i u rangu je tvoga "čojstva i junaštva"-a bogami i na nivou tvojih predaka od kojih zazireš i kiriješ se pod tuđim imenom.Nije Ti Jordan Drinjak zvani Jole kriv za nesretnu tvoju i tvojih predaka sudbinu posutu sluganstvom fašizmu i okupatorima ove naše nesretne Crne Gore -takvijema kao što si ti i tvoji najbliži moji nekadašnji"spoljni saradnici!!! Oprosti vesko-vele đe se gasiš-počeo si da vonjaš-zaudaraš na pretke ?
  P.S.vele-vesko zanam đe ste bili i đe ste sada-to i ti znaš-a neznaš da je Jole Drinjak na svoju ruku-ostavkom napuštio Odbranu 1.novembra 1991 godine kada me je od dužnosti razriješila SO Kotor.Samo jedan razlog je bio mog odstupanja:Nikada nisam u životu služio gorega od sebe računajući u te: tvoga taja vašu obitelj računajući i tebe koji si danas "spoljni saradnik" ka ti tata nekada?!!! Zar ne vesko-vele???
 • Duklja-Zeta-Crna Gora  - Đe bi nače bio napadnut nego u HN?
  Ne čudim se što je napadnut u gradu u kojem većina populacije nijesu Crnogorci...isto bi bilo i u Pljevljama, Andrijevici ili Plužinama...Slavko i bilo ko od nas Crnogoraca ne može očekivati ništa dobro u posrbljenim mjestima. Gospodin Perović je trebao da ide na more u neki crnogorski grad kao što je naprimjer Budva, Bar ili Kotor...tamo bi bio dobrodošao, kao i svaki drugi borac za suverenost i slobodu našeg naroda.
 • zing  - interes
  Razumljiv je interes porodice Đukanović, ali ne mogu da shvatim zašto ljudi koji sjede u Vladi i parlamentu i takozvani obicni gradjani, brane njihovu pljačku svim silama. Prodali ste se mafiji bre
  Zivjela slobodna Crna Gora, a Milo ce brzo put Barija....
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Partly cloudy

13°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
9°C / 13°C

Showers
11°C / 16°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.