rent a car budva
Društvo - Vijesti
Pobjeda od danas na 32 strane
26. april 2012.

Tenderska-komiisija-za-PobjeduTenderska komisija Vlade danas bi, prema nezvaničnim informacijama Pobjede, trebalo da okonča pregovore sa kompanijom Avaz-Roto Press d.o.o. iz Sarajeva – jedine koja je konkurisala za kupovinu najstarijeg crnogorskog medija.

Pobjeda od danas do daljeg izlazi na 32 strane i bez uobičajenih dodataka, osim prvog i najpopularnijeg crnogorskog sportskog lista – Arene.

-Na ovaj korak prinuđeni smo zbog brojnih problema u svakodnevnom poslovanju do kojih je došlo usljed odugovlačenja prodaje Pobjede.

Vjerujemo da će kod onih koji su Pobjedu doveli do ovoga ipak prevladati razum i da ćete ubrzo ne samo držati u rukama staru dobru Pobjedu, na koju ste navikli i uz koju ste rasli, nego da ćemo uspjeti da budemo još bolji.

Ovdje objavljujemo tačne podatke o poslovanju Pobjede nastojeći da, kako smo to uvijek radili, činjenicama i samo činjenicama demantujemo sve one koji nam rade o glavi.

Ispod ovog teksta pokazujemo kako bi bilo kad nas ne bi bilo – kaže se u komentaru koji potpisuje odgovorni urednik Pobjede Srđan Kusovac.

broj-zaposlenih-u-pobjedi-grafik

pobjeda-poslovanje

Dan-Vijesti-naslovnice-2

Komentari (7)
 • Biyer  - ...
  Dobro je da se ugasi Pobjeda, dosta su tri novine za ovoliku Crnu Goru
 • Sonja
  ma nemoj. A što se Vesti ili Dan ne ugase..
 • V/S  - POBJEDA MORA OSTATI
  Generacije su stasavale i odrastale sa Pobjedom.Novine koje imaju veliki značaj i svakako da trebaju opstat i biti pomognute od države u prevazilaženju krize.Novine koje traju i imaju kvalitet!
 • Mila K
  I kada tobož hoćete da ih podržite, neuspješni ckl, čini te im lošu uslugu... Da njih nema, kao i Vas i bilo kojeg drugog medija u CG, ne bi se ništa strašno desilo... Bilo bi drugih... Ovaj region je preživio gašenje Ferala, a što ne bi gašenje ovih smiješnih pamfleta, koji ovim smiješnim graficima dokazuju ko su i što su ...
  A što ste stavili slike ovih ljudi (pišete targete i čitulje u ime još nekog nerealizovanog mačiste) - dobro Vi znate koje photos treba da stavite ovdje.
  Ali, prije toga, pročitajte knjigu “Nacrt za ideologiju jedne vlasti“ - pretpostaviti je da Vi sveznalice znate ko je autor ove knjige i koja je tema ovog sjajnog djela koej svejdoči, i to samo na osnovu ovih tako omiljenih činjenica, a kojima se profesionalno od strane Vaše struke samo drobi evo nekoliko godina.

 • Anonimus
  hahaha a što je ovo dobro nisu napisali, ako nas ne prodate bićete na zadnju stranu.
 • jugan  - Nismo rasli uz ovu Pobjedu
  Rasli smo uz cirilicnu. Od kad ste je "prijebacili" na latinicu tiraz je pao sa .... na .... a Dan i Vijesti imaju os .... do ..... To vam govori kakvi novinari rade u Pobjedi i kakav je to list. Na tenderu za stampanje listica za izbore uvjek pobjedi, gle cuda, Pobjeda sa cijenom 70% jeftinijom od Grafocrnagora ali posle iz nasih dzepova odnosno iz budzeta Pobjeda dobije koji milion da pokrije manjkove. Bolje je ugasite da je nema nego sto je prodajete Avazu za 1euro. Evo ja vam dajem 2 eura samo je ugasite.
 • NKman
  Propade i zagrebački Vjesnik poslije 71 godinu, pa Hrvatska opstade. Dako i mi opstanemo bez ovog biltena.
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Cloudy

22°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
14°C / 21°C

Rain
12°C / 18°C

Partly cloudy
12°C / 21°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.