rent a car budva
Društvo - Vijesti
Grbović: Imam svjedoke da sam mu dao 6.000 eura
19. april 2012.

194sava

Direktor Lutrije Crne Gore Sava Grbović rekao je u izjavi Pobjedi da ima više svjedoka da je Zdravku Vučiniću doskorašnjem zamjeniku glavnog urednika "Vijesti" dao 6.000 eura.
- Dao sam mu 6.000 eura za avionsku kartu do Amerike. Za to ima više svjedoka. Samo mi je žao što sam mu dao za povratnu kartu, a bolje da sam mu platio samo u jednom smjeru – rekao je Grbović Pobjedi.

Zamjenik glavnog urednika ''Vijesti'' Zdravko Vučinić odlučio je da se povuče sa funkcije zamjenika glavnog urednika te dnevne novine.U autorskom tekstu koji je objavljen u jučerašnjem broju ''Vijesti'', Vučinić je priznao da je tražio novčanu pomoć od Lutrije Crne Gore za pomoć u rješavanju zdravstvenih problema u svojoj porodici, a da nije o tome prethodno obavijestio uredništvo i upravu te dnevne novine.

- Kombinujući poluistine i laži, Lutrija CG i ''Pobjeda'' ovih dana su problematizovali moj zahtjev za pomoć u rješavanju zdravstvenih problema u porodici. Zbog prirode situacije, smatram nedostojnim da detaljnije javno objašnjavam kako se sve to dešavalo, iako je istina drugačija od one koja se pokušala prikazati. Suština je da je taj problem riješen mimo Lutrije CG i mimo ostavljanja bilo kakvog duga kod bilo koje adrese-kazao je on.

Međutim Direktor Lutrije Crne Gore Sava Grbović rekao je u izjavi Pobjedi da ima više svjedoka da je Zdravku Vučiniću dao 6.000 eura.

- Dao sam mu 6.000 eura za avionsku kartu do Amerike. Za to ima više svjedoka. Samo mi je žao što sam mu dao za povratnu kartu, a bolje da sam mu platio samo u jednom smjeru – rekao je Grbović Pobjedi.

Direktor Lutrije Crne Gore je rekao da su netačne i Vučinićeve tvrdnje da dojučerašnji zamjenik glavnog urednika „Vijesti“ nije „iznosio svoje lične probleme“ i da nijesu bili bliski.

-Čitavo se ljeto muvao oko mene, viđali su nas mnogi zajedno, sa mojim osmogodišnjim sinom se čak sprijateljio na Facebooku, pa ga je mali blokirao kad je vidio što ovaj piše – rekao je Grbović Pobjedi ponovivši da za sve što je rekao i što javno iznosi postoje dokazi i svjedoci.

Foto:Pobjeda.me

Komentari (12)
 • Krit
  "kombinujuci poluistine i lazi" - valjda se kombinacijom istine i lazi dobija poluistina. Nikad da prestane sa manipulacijom. To je u biznisu, politici i medijima pravilo. Rijetki su casni izuzeci
 • Anonimus
  Dzigi kralju!:-)
 • ja sam
  vijesti da pisu neistine, nevjerovatno. to je isto kao da mi kazete da dan nije profesionalan. ja ne mogu vjerovati
 • nik53
  nesto mi se cini da je pile pametnije od kokoske,pa mi to nije jasno.
 • Anonimus
  aooo, sto se dize buka oko sitnice od 6.000 eura? kao da nijesu oni uzimali i više! nemojte, molim vas.
 • Anonimus
  mislim na novinare vijesti. za njih je 6.000 sitnica.
 • Boban Bg
  Mislim da ovakve stvari treba ignorisati radi mentalnog zdravlja. Može se lako dokazati neprofesionalizam Vijesti i bez ulaska u ring sa .. ovakvima. Dovoljno je samo citirati naslove koji se tiču vlasti u CG i odnosa međunarodne zajednice prema CG. To se ne radi ni u ratnoj propagandi. Pri tom se trte kao da su moralne gromade i Himalaji novinarskog profesionalizma. Ne znaš što je gore: kad neko nešto radi bez namjere, iz neznanja, ili sa znanjem, a sa namjerom.
 • Nenad mne
  Ne ulazim u to što Vijesti pišu, jer mi je jasno da pišu onako kako je profitabilnije, ma mi nije jasno čijih je 6000 ovaj kralj dao i po kojem osnovu. Neka TV Vijesti dovedu obojicu u neku emisiju, pa neka svako iznese svoje argumente, a ja kako zaključim, zaključim!
 • Anonimus
  Nenade i sto je bilo kad si se probudio????
 • natasha  - Grbovic...............
  Gosp.Grbovicu,
  citajuci opet danas crnogorsku stampu i Vase izjave,ne mislim da niko na svijetu ne daje tako velike sume novca samo zato sto je plemenit, pa ni Vi.
  Zasto tek sad pricate!?Nijesu oni slucajno od Vas traziili novac,a ni Vi slucajno davali novac.
 • marko ll  - Lutrija
  More dao ga je da se ovo ne bi desilo ,no sad i on vidi to je bilo malo. A zasto sad prica ,zato sto je vidio da ga nije dao za plemenite svrhe ,kako je mislio.
 • pravnik  - nema para bez motike
  Lutrija CG je,sasvim sigurno htjela da pomogne u rešavanju zdravstvenog problema jednog radnika,čak zamjenika glavnog urednika najuticajnijeg dnevnog lista VIJESTI.Razni urednici,i zamjenici i glavni urednik su se u ovim turbulentnim vremenima mnogo puta razboljeli i uzimali "pomoć" u novcu.Ukoliko ona nije bila dovoljna,ili ukoliko ih neko odbije ili što je najgore ne ponudi pomoć za liječenje njihovog probušenog i nikad napunjenog džepa,onda se obruše na to pravno ili fizičko lice,tako da mu hoće trag zatrijeti i bez obraza i porodičnog ugleda ostaviti.Za ovo bi g.Vučinić trebao pred sud,kao i njegov glavni urednik i direktor jer to je uigrana šema korupcije i organizovanog kriminala kakve su vijesti i tv vijesti,monitor i sa njima povezana pravna i fizička lica.G.Vučinić je priznao,pa kada ga tužilac ispita priznaće i za njegove šefove.Ovo je javno priznanje reketa i unutrašnje korupcije....Vi vidjite
Dodaj komentar
Vaši Kontakt Podaci:
Komentar:
Zaštita
Morate navesti anti-spam kôd koji stoji na slici.
 
Baner

Najčitanije vijesti

Baner

Pretraga

Baner
Baner

Partly cloudy

13°C

Podgorica

Prognoza za tri naredna dana:

Showers
9°C / 13°C

Showers
11°C / 16°C

Rain
11°C / 17°C
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Analitika - Informativni Portal © 2014.