Poslije 33 godine biće prikazana nikad emitovana epizoda "Mućki"

Fanovi Mućki dobiće priliku da pogledaju nikada do sada objavljenu epizodu.
Objavljeno: 12. 09. 2017 - 10:51 Promjenite veličinu teksta: A A A
Poslije 33 godine bice prikazana nikad emitovana epizoda Mucki

Ova epizoda snimljena je 1984. godine. Epizoda je posebno dirljiva, pišu britasnki mediji, jer je ujedno i posljednja u kojoj se pojavljuje Lenard Pirs u ulozi djede. Pirs je iznenada preminuo od posljedica srčanog udara, a na njegovo mjesto došao je ujka Albert, kojeg je glumio Baster Merifild.

U ulozi specijalnog producenta našao se konzorcijum “Maureen Oilfield”, a cilj je bio edukovati školarce o izdvajanju sirove nafte i masovnoj proizvodnji. A ko će bolje da nauči djecu o surovom svijetu biznisa od Dereka Del Boja Trotera? Zaplet, pišu mediji, čista je pekamška perfekcija, i nimalo začuđujuće prikazuje Troterove koji su se upetljali u sumnjivu “obogatićemo se na brzinu” šemu.

Del Boj misli da je ubo pravi dogovor kada je kupio platformu za podmorsko bušenje za samo 400 funti, i planira da izvuče nešto nafte za sebe. Sudeći po planu koji je izložio djedu i Rodniju, sasvim je jasno da Del ne zna apsolutno ništa o bezbjednosti kada je riječ o ovoj vrsti posla: “Pritajićemo se na našem brodu neko vrijeme i čekaćemo da se jedna od velikih naftnih kompanija pomjeri i iskoristićemo njihovu rupu”.

Nažalost, Troterovi su veoma brzo uvidjeli da su prevareni i da neće postati multi-milijarderi.

Scene iz “Dozvole za bušenje” biće emitovane po prvi put tokom UKTV Gold Channel serije “Priča o Mućkama”, u kojoj će gledaoci moći da pogledaju i intervjue sa glumcima, zanimljive greške, kao i scene nastale između snimanja.
 

Komentari: 0

Novi komentar